Dželjaj Svečlja o pucnjavi na Gazivodama: Ilegalne srpske grupe konstantno ometaju kosovsku policiju

Ostavite komentar


  1. Ma to su nasi kriminalci….. ne pucaju oni na vas zbog drzavnosti nego zbog robe i para

  2. Na Kosovu je ilegalna iskljucivo ta albanska tvorevina, tako da…

  3. Албанци су илегални на српском Косову и Метохији.

  4. Gazivode je akumulaciono za snabdevanja vodom stanovništva kao što je i Gružansko,znači zabranjeno je kretanje plovila, kupanje…. Mora da su videli od nekoga.

  5. Opet lažeš? Kako to na vas uvek neko puca, ali nikad nikom ne fali ni dlaka sa glave… bezobrazluku nikad kraja.

  6. Vecina stanovnika kosova (Albanaca) je tu ilegalno i dosla! Dakle rekao bih da ste vi ilegalno oteli tudju zemlju,aj kuci.

  7. Baš kap što su ilegalne albanske grupe decenijama napadale srpsku policiju i JNA, dok ih separatisti nisu legalizovali pa preko teroristicke OVK od njih napravili kosovsku policiju (a uskoro i armiju).

  8. О којој држави ти то лупеташ? Запамти једно, глобална светска политика више никад неће бити иста! Ваши савезници Америка и Британија су заустављени Русијом и Кином, нови светски поредак је близу! Ако си разумео ове речи схватићеш шта ће се десити! Силом отето, враћено…

Ostavite komentar


Politika

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić 8

Ćuta probio medijsku blokadu: Sagovornici Danasa o tome kako je lider Ekološkog pokreta prekinuo konferenciju Ane Brnabić

Narodni poslanik Ekološkog ustanka u Skupštini Srbije Aleksandar Jovanović Ćuta prišao je u sredu, 17. aprila, predsednici parlamenta Ani Brnabić, uoči početka njene konferencije za novinare, nakon propalog dogovora vlast i opozicije oko izbornih uslova, i upozorio je da ne zloupotrebljava skupštinsku govornicu za obračun sa političkim neistomišljenicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.