Džonson: SAD ne nameću rešenje, dajmo Vučiću prostora

Ostavite komentar


  1. Pa dala su njemu i politickom pokojniku Nikolicu vec prostora dva bivsa americka ambasadora osnivanjem njihove stranke SNS 2008. godine, sa ciljem da preko njih manipulisu pretvaranjem Kosmeta u nezavisno Kosovo i dovrsavanjem bombardovanja totalnim urusavanjem drzave Srbije na svim nivoima. Sta biste jos vi to zeleli jos od „prostora“ aktuelnom predsedniku Srbije koji je zahcaljujuci vama sam postao citav prostor i nametnuti sadrzaj ovde i sada ?

  2. SAD su u Srbiji prepoznale pouzdanog partnera koji se zalaže za mir, i konačno su počeli da budu fleksibilniji u stavovima koje su imali prema nama i albancima, i to je dobro za nas, podrška SAD će nam puno značiti, kako u dijalogu sa Prištinom tako i ekonomski.

    1. Mislim da bi svakako trebao da budes prikljucen ‘Danas’-ovom urednistvu. Tvoja moc opservacije i kriticki komentari su vrh najkvalitetnijeg srpskog novinarstva. … Kada progutas svoj sendvic, razisli o karijeri logopeda ili defektologa? Takav talenat moramo iskoristiti na svaki nacin!

  3. Senator je nesto u rangu poslanika pa je nejasno zasto ga docekuju predsednik i ministar spoljnih poslova. Maksimalni rang koji je trebalo da dobije je predsednica parlamenta Maja Hidzab Gojkovic.
    Amerikanac je skontao da ce Vule bolje da upropasti Srbiju nego amerikanci pa mu je dao odreseno-zavezane ruke.

    1. Eh, … lako je pisati! Videli bi smo tebe, da ti je kao sirotom ‘Vuletu’ jezicina privezana za scrotum.

  4. Па наравно да њему дајете много простора,па заједно са њим сужавате простор држави Србији.Е мој сенаторе нисмо баш сви у Србији будале,неки од нас знају да читају између редова,а ово његови не знају ни кад им нацртате.

  5. Ne veruj Danajcima i kad poklone nose.Primenjeno na ovog senatora kome se poklonila nepotrebno velika paznja.Alo vi ste bombardovali nas i uzeli nam 13 posto teritorije.O cemu vi pricate.Idite i recite Izraelu da vrati Golansku visoravankoju je oteo Siriji ili Turcima koji su okupirali polaKipraili Englezima da vrate Argentini Foklandska ostrva.Ima. jos ali i ovo je dovoljno da se urazumiovaj nesretni senator koji ocigledno nezna nista iz istorije.Idi kuci senatore i kod vas se nezna ni krsni kraj bar po onome sto pisete u stampi.

  6. Nikad jasnije nije potvrđena ona stara komunistička parola kod nas da iza „toga i toga (ime i prezime“) stoji Amerika“. Ovaj gospodin lepo kaže ida imamo hrabrog i dobrog predsednika, njima je on super i treba da mu damo podršku za sve što učini u vezi Kosova. A on (predsednik) će učiniti ono što mu kažu kolege ovog gospodina. I sad, Vučić ispade „američki čovek“. A, ono, jeste tako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.