Rama o pucnjavi na Severu Kosova: Pogibija kosovskog policajca je poslednje zvono za uzbunu

Ostavite komentar


  1. Kurti radi sve uz mig Nemačke. Nemačka sada želi da problem Kosova resi kao što su pomogli svojim drugim drugarima 1995

  2. Zvono za uzbunu? Stvarno? Nesto se ne secam da si se 90tih bunio kada su ginuli Srbski policajci?

  3. Gosp. Rama davno je bilo vrijeme za uzbunu. Kad su ubijana srpska djeca i ostali Srbi, prebroj i prikaži njihov broj.

  4. Sta imas ti da se uzbunjujes, sta se to tebe tice i po kom pravnom osnovu te se tice? Po osnovu imaginarne velike Albanije?

  5. Svi ste dali komentare, i sada lepo krenite u pomoć! Ne, nemate vi srce za to. Sedite kući i botujte, ali malo žešće.

Ostavite komentar


Politika

Đilas: Vučić bi prihvatio izbore na jesen, SSP izlazi u 16 gradova i opština 8

Đilas: Vučić bi prihvatio izbore na jesen, SSP izlazi u 16 gradova i opština

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da bi Aleksandar Vučić prihvatio izbore na jesen, a da će ovako predstavnici vlasti iskoristiti nedavno donete izmene Zakona o biračkom spisku da tvrde kako su prihvatili opozicione zahteve, da je sada birački spisak idealan i da su pobedili na demokratskim izborima.Đilas je na televiziji Nova rekao da se izbori u Beogradu ponavljaju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.