Ekološki ustanak: Našeg poslanika napala grupa aktivista Srpske napredne stranke 1foto (BETAPHOTO/MILAN ILIĆ)

Ekološki ustanak saopštio je danas da je njihovog poslanika Dragana Jonića napala tokom popodneva u naselju Medaković 3 u Beogradu grupa aktivista Srpske napredne stranke (SNS).

Jonić je napadnut oko 16:30 časova ispred prostorija Mesne zajednice „Vojvoda Mišić“, kada je prišao grupi aktivista SNS da bi se raspitao zašto se okupljaju i na osnovu čega koriste prostorije MZ. Uočio je bio da se pripremaju sendviči u kesama sa imenom Aleksandra Vučića, navedeno je u saopštenju.

Nakon što se Jonić predstavio i pokušao da snimi prostorije u kojima se pripremaju paketi, jedan od aktivista ga je fizički napao i pokušao da mu otme mobilni telefon, dok mu se drugi iz grupe unosio u lice, saopštio je Ekološki ustanak.

Nijedan od prisutnih nije hteo da se predstavi niti da kaže razlog za okupljanje, naveo je Ekološki ustanak i ocenio da SNS tim pokazuje da nema nameru da bilo šta menja, uprkos krađi na prošlim izborima.

„SNS je već u novoj kampanji za beogradske izbore i odlično znamo da će se Aleksandar Vučić i njegovi poslušnici i dalje koristiti pretnjama i fizičkim nasiljem kako bi preinačili izbornu volju građana“, naveo je Ekološki ustanak u saopštenju i poručio da ga kukavički pristup „sedam na jednoga“ neće zastrašiti, a da će „računi za lopovluk i siledžijstvo morati da se plate“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari