EP priprema teren za dijalog vlasti i opozicije

Delegacija Evropskog parlamenta za Srbiju će 4. novembra raspravljati o "postizbornom pejsažu"

Ostavite komentar


  1. Jos jedna farsa i fasada demokratije u najavi. Jos nema iskrene zelje od strane EU da Balkanskog Lukasenska pritisne na nacin na koji to radi s pravim Lukasenkom.

    1. Jesi bio nekad u Belorusiji, pa znaš kako se živi tamo, ili si čuo od otporaša da je tamo diktatura?

  2. Dijalog vlasti I opzicije.Sta je tema?Uslovi za preletanje iz opzicije u stranku na vlasti!?Pa to vrlo dobro funkcionise I funkcionisace I dalje.Volja biraca,demokratija,sta je to?Podelis paketice,zaposlis nepismenog neradnika na drzavne jasle,pato je vec reseno I bez dijaloga.

    1. Najveći problem je što se ovde uglavnom ljudi koji su između 18 i 30 godina i nemaju pojma šta se ovde dešava već 40 godina.Meni je glupo da debatu imam sa decom mlađom od 45 jer ne pamte ni Tita,Milke Planinc,Slobe,2000te po malo bili se rodili a sad komentarišu koješta.Ne pamte oni podvalu sa Koštunicom, privatizacije itd.

  3. Ako DS i ostala opozicija prihvate da vode dijalog sa Comicevom to nece da bude dijalog nego dogovor sa Vuciçem zvan „Dajte da jasemo Srbiju 50%/50% i obogatimo se zajedno“. Ja za tu opoziciju da glasam necu makar crko. Da vas neko tako izigra iz privatnog interesa i plate od 122 hiljada dinara minimum a vi s njim i da se udostojite da razgovarate je za mene a i svaku zdravo razumnu osobu neprihvatljivo.

  4. Mene zanima da li će se i aktuelni preletači predomisliti i početi da negiraju genocid u Srebrenici?

  5. Nije mi jasno kako bi mogao iole ozbiljan Opozicionar da sedne za Sto sa
    onomad visokorangiranim preletacem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.