Erdogan danas stiže u posetu Srbiji

Ovo je druga Erdoganova poseta Srbiji, prethodna bila 2010. godine

Ostavite komentar


  1. Srbija, zbog svog geostrateškog položaja je najpogodnija zemlja za izgradnju Turskog toka i dalju distribuciju gasa ka Evropi.

  2. Od 2013 mnogo je brodova prošlo Dardanelima i vode proteklo Dunavom tako da su se i nesporazumi stavili u drugi plan!

  3. Koliko je poseta Erdogana vazna za Srbiju toliko je i za Tursku. Od 2009g. izvoz iz Srbije za Tursku je dosta porastao i jos raste. Turska dosta investira u Srbiju. Posle ove posete investirace jos vise,zato sto sa Erdoganom dolazi oko 200 investitora.

  4. Srbija je Kosovo ( a Murat-Erdogan je 2013 u Prizrenu izjavio da je Kosovo Turska). Vazal Vucic i njegovih 700.000 poturica danas ce ugostiti sultana Murata-Erdogana. Sultan ce naravno da poseti i Novi Pazar . Hoce li vazal Vucic i njegovih 700.000 poturica priznati nezavisnost Sandzaka kao sto su priznali Kosovo? Nadam se da u Srbiji ima jos OBILICA!!!

  5. U trenutku kada Turska ponovo pokazuje upornu nespremnost da prihvati sekularizam (ili u krajnjoj liniji hrišćanstvo) u zemljama EU koje su milionima Turaka davale hleb tokom proteklih decenija, Srbija dočekuje Erdogana sa oduševljenjem. Koliko će to štete doneti Srbiji na duge staze, pokazaće vreme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.