Eskobar: Nova američka administracija biće vrlo aktivna u regionu, SAD imaju odgovor na uticaj Rusije

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Bas me zivo interesuje koje su to mere koje ce primeniti da bi smanjile uticaj Rusije, zaboravili na Kinu, verovatno standardno, sankcije, pa sankcije, pa sankcije, mada nama realno gledano i nisu potrebne sankcije imamo mi svoje. NATO nam sigurno nije potreban, organizacija koja je trebala da nestane zajedno sa Varsavskim paktom, ali se desile kule bliznakinje pa onda odlucili da treba da love teroriste po svetu. Od tada mnoge zemlje su osetile pomoc Amerike u borbi protiv terorizma. I bilo bi dobro sto rece jedan komentator moze li nasa administracija da ima uticaja u Severnoj Americi, mislim imamo mi dobrih ideja. Ziveli

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Janjić: Incko ima potrebu da opere svoju savest 7

Janjić: Incko ima potrebu da opere svoju savest

Bolje ikad nego nikad – dobro da se Incko setio toga. Nadam se da je nešto i preduzeo, da je obavestio one koga su poslali tamo da predstavlja međunarodnu zajednicu, jer takva vrsta papira i inicijative zasluživala je barem njegov pokušaj da zakaže Veće za implementaciju mira – ocenjuje Dušan Janjić, osnivač Foruma za etničke odnose, koji komentariše izjavu bivšeg visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, koji je kazao da “non-pejper”, to jest nezvanični diplomatski dokument koji se tiče promene granica na Zapadnom Balkanu po etničkom ključu, stoji u njegovoj fioci već četiri godine.

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.