Evropa nam je sve dalja, iako proces integracija ide

* Kao i skoro uvek kada govori o prošlosti ili nekim vrednostima, ne mogu da se složim sa Đilasom da su predstojeći beogradski izbori važni kao i oni koji su prethodili 5. oktobru
Čedomir Jovanović, predsednik LDP, za Danas o spoljnopolitičkom kursu države, predstojećim beogradskim izborima, Vučiću i opoziciji

Ostavite komentar


  1. O doslednosti njegovih evropskih stavova i zapadnih vrednosti ne treba trositi reci. Covek koji je oduvek dva koraka ispred i vreme je pokazalo i pokazuje da ce nasa zemlja morati ici putem koji gospodin Jovanovic i Liberalna stranka vec dve decenije crtaju, ako hoce da bude prosperitetna i demokratska zemlja. Svako dobro gospodine Jovanovicu.

  2. Ej živote patnjo, ej živote bedo, nabavi nam dobar pajdo Jovanović Čedo

  3. Mislim da su izbori u Beogradu od ogromnog značaja, kao što su bili i u Miloševićevo vreme. Ono što se desi u Beogradu, desiće se, kad tad, u ostatku Srbije, prvenstveno u Vojvodini i Šumadiji. Bila bi greška da celokupna opozicija ide u jednoj koloni. Imajući primere iz okruženja, gde su se dešavale slične stvari, postoji velika verovatnoća preletanja ideološki sličnih partija SNS-u u krilo vladajuće partije posle izbora, ili bar delova tih stranaka, uz preuzimanje vlasti, čak i kad bi tzv "udružena opozicija" dobila izbore u gradu. Zato mislim da bi pametnije bilo da se ide u dve koalicije. Mislim da bi tako zbirno postigli i bolji rezultat. Pa bi se nakon izbora videlo ko gde stremi i ima li flerta sa sadašnjom štetočinskom vlasti.

  4. Čeda je apsolutno u pravu , samo mi se ne sviđa njegov stav prema Đilasu…..možda neke lična netrpeljivost???

  5. Радосав из "Ђекне" ("Тата, да се ја питам…") још увек показује своје апсолутно непознавање историјских законитости. Нема кога више да му у тој области суфлира. Пошто је попунио свој приватни буџет енглеским и шиптарским новцем, он нам соли памет о политици, заједно са Наташом Мићић (Дунав) која је његов први бот. Тачно је, а што је веома важно за све Србе, да смо удаљавањем од европских интеграција све ближе евроазијским и наравно ценимо његову сујетну искреност о Ђиласу.

  6. Kako smo danas "sve dalje od Evrope", ako je isti ovaj čuveni biznismen, ne tako davno, pričao da je zadovoljan Vučićevom "evropskom politikom"? Ludnica zvana Srbija.

  7. Eh Cedice, stvarno steta sto tvoji veliki napori u politici nisu dali adekvatne rezultate.
    Mislim za nas gradjane, za sebe si napravio pravi diznilend od zivota….

  8. Људи,остаје нејасно какав је то фактор и политикантска величина један Чеда,утешитељ уплаканих госпођа,па да његово мишљење о нечему буде иоле релевантно и да се онда о томе у Данасу пише чланак !?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.