EU o akcijama Prištine i zatvaranju srpskih opština: Imaće negativan efekat na život kosovskih Srba

Ostavite komentar


  1. Po naslovu treba da zaključimo da imamo sad novu podvrstu Srba , kosovski srbi . Moš misliti
    Tako su nama iz Like prodavali price kako su srbi iz Like drugaciji od “srbijanaca”
    Ne postoje kosovsko lički banatski itd srbi…. Oce da nas dele pa to ti je. E i srbijanci kakvi bre srbijanci. Narode moj ne daj da nas dele , Srbija je velika i bice jednog dana jedinstvena, kao nekad . Uzdrvlje i neka nam je Bog u pomoći od ovih zapadnjačkih satanista i sadista

  2. Kako takozvani predsednik brani Srbe sa kosova a i kolika je zabrinutost Amerikanaca za pravo Srba sa kosova ne bi me cudilo da Srbi sa kosova dozive sudbinu Srba iz Albanije za vreme Envera Hodze a svi znamo kako i dan danas zive nasi ljudi u Albaniji

  3. Само немојте ви да се превише бринете, дете вам је по вама несташно а у суштини деликвентно.

  4. Sve to oni rade uz mig EU ponajviše Berlina. Kosovo se znati nagradnu je viznim olakšicama, naoruzavanjem….a Srbija se sve vise lovi , novim uslovima tj ucenama, izmenama dogovorenih poglavlja….

  5. A sto cute lobisti Kosova u Evropskom parlamentu počev od Viole do njenih saboraca uglavnom iz Nemacke, Austrije,Hrvatske,Slovenije….

  6. Da ne dobiju na kraju Albanci po nosu od Velikog brata, čisto pedagoški.

  7. Pa oni su Kutija i co. osposoboli (naoruzali i obucili) da takve stvari radi a sad se cude da Kurti tako nesto radi. To su nove evropske vrednosti!

  8. Kurti radi fenomenalan posao, ovim novim upadima više nitko i ne spominje ukidanje dinara. Uvijek je korak ispred i uvijek progura svije, da li sa odgodom od mjesec ili dva ali završi posao. Ima fantastične savjetnike sa zapada, kapa do poda.

  9. Zabrinuti licemeri, gde su sada slobodni i nezavisni novinari da objektivno i istinito izveštavaju sa terena? Valjda su Srbi opet krivi?

  10. Berlin, kakav Kurti. O tome su odlučili najozbiljniji igraci koje ni na slici nikad necemo videti.

  11. Ne mojte samo da budete zabrinuti. Uradite vec jednom nesto konkretno. Ili ste tu da sto duze budete na tim funkcijama, neradeci nusta a primati ogromne plate.

  12. I šta ima srpski narod na KiM od toga što ste vi tobože ‘zabrinuti’? Ništa. Vi ste njihovi sponzori i saučesnici u zločinima OVK protiv Srba, nealbanaca i pripadnike policije i vojske države, tada SRJ, na KiM koji su se desili tokom 1998. i 1999. godine. Saučesnici ste etničkog čišćenja Srba sa KiM od 1999. do danas. Ne zasmejavajte nas više vašom ‘brigom’ za Srbe na KiM, sram vas bilo. Vratiće vam se tako, kad-tad.

Ostavite komentar


Politika

Miroslav Aleksić: Promene kreću s juga 10

Miroslav Aleksić: Promene kreću s juga

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izrazio je danas u Nišu uverenje da će taj grad nakon izbora 2. juna postati servis građana, jer "promene kreću sa juga".

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.