Evropski „narodnjaci“ pod uticajem SNS-a

Sagovornici Danasa o pozivu Omladine EPP opoziciji u Srbiji da se "uzdrži od pretnji"

Ostavite komentar


  1. Podmicivanje, tzv lobiranje. Svi vole novac,nazalost.
    Pare za lobiranje su ili nase, poreske ili nase od oruzija i vutre. Nase pare *rade* protiv nas, kako u Srbiji tako i van nje. Da nas zadrze u komunistickom logoru.

  2. „Krivi smo mi sto smo ih pustili, da prigrabe vlast. Korov nikne gde god stigne, ma svaka njima cast“. Putuj evropo i ne cekaj na nas…

  3. Ovi kao da su omladina SNS-a, a ne evropskih narodnih partija. Sudeći po ovome izgleda da se i oni o političkom dešavanjima u Srbiji informišu iz režimskih elektronskih i štampanih tabloida. Kako onda očekivati od evroparlamentaraca, koji su nas danas posetili, da stvore demokratske i fer uslove za održavanje izbora?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.