Evropski parlament usvojio rezoluciju: Donacije i novac Srbiji samo ako uvede sankcije Rusiji

Ostavite komentar

  1. Zašto onda ta EU podržava diktatora? Njemu i odgovara vladavina u žabokrečini, a nikakve kazne i sankcije on neće osetiti. Licemeri…

  2. EU lova da ali ne i EU ponasanje. Sasvim opravdano. EU gradanima je dosta dvolicne Srbije koja stalno nastupa arogantno prema EU iako bi bila gladna i smrznuta bez EU fondova.

  3. Vrlo jasno pise ovo je ne obavezujuca rezolucija kao i obicno nemaju oni hrabrosti da urade bilo sta samo nas plase.

  4. Овакве одлуке доносе далекосежне последице свим граанима Србије, па би било логично да ти исти грађани одлуче о својој судбини. Вучићу, распиши референдум са питањем: Да ли Србија треба да уведе санкције Руској федерацији? То би било поштено и демократски.

  5. Od njih 705, jedno 700 su bolidi. Izglasalo ih oko 3-5% glasača u matičnim zemljama…

  6. Vucic svojom „mudrom“ politikom, doveo zemlju u procep.
    Domanovicev „Vodja“.

  7. Opet će običan narod trpeti. Treba njima iz sns-a sns-a i drugim satom putinovcima i onima što srbiju iz parlamenta uslediti račune

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

9. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.