Fajon: Dačić je tražio da budem izuzeta iz međustranačkog dijaloga

Ostavite komentar


  1. EU ako je pametna bi umesto da odstrani Fajon trebalo da u delegaciju doda nekoga kao što je Viola fon Kramon i tako jasno pokaže srpskom režimu da će morati da organizuje razgovore u skladu sa civilizacijskim pravilima umesto što se bavi zločinačkim marifetlucima i pokušava ceo svet da vuče za nos. U protivnom će ih Vučić i dalje zamajavati dok od Srbije pravi kinesko kancerogeno selo i trajni izvor nestabilnosti za region, a i šire. Jedino što ne verujem da u EU ima toliko pameti.

  2. Najbolje za medjustranacki dijalog bi bilo kada bi Ivica Dacic zaljubljenik u udobne fotelje koje po svojim sposobnostima nije zasluzivao,bio izuzet.

  3. Dačiću ponesi koferče jer dosad si uvek uspevao sa njim da se proguraš u prve redove, međutim u EU će da bude „MALO MORGEN“ kod njih ta radnja ne prolazi.

    1. Tanja Fajon je mentalno bolesna osoba koja kao da je tek izašla iz „Laze Lazarevića“. Nije ona kapacitet koji može da učestvuje u izradi dogovora opozicija-opozicija, vlast-opozicija. Poniženje Srbije je da takva ličnost ispod proseka ljudskog roda bude u timu u koji se sama nameće. Nema ona nikakvu birokratsku funkciju u EU. Sramota je za Srbiju što uopšte treba neko da posreduje. Imajući iskustvo kad su oni pomagali Srbija je uvek gubila. Vidim ostrašćene komentare prozapadnih podrepaša nije ni čudo gde smo stigli posle državnog udara 2000. Vratili su Srbiju 100 godina unazad. Slike fabrika koje su godinama građene ima samo u muzejuma.

  4. Gospodja Fajon i ceo Evropski Parlament znaju da je Ivke pevac nelegalan i nelegitiman “ predsednik N . Skupstine R . Srbije “ i odnositi se prema rezimu i samom Ivketu po pravilima EU jer oni MOLE za ulazak u drustvo demokratskih zemalja EU . . . i naravno pojacati pritisak zavrtanjem slavina pomoci u Eurima , javnim ostrim kritikama ovog aktuelnog rezima , trazenjem iskljucenja iz pregovora osobe koje nezele saradnju i transparentan dijalog . . . Ivketu ima da pozli kada se gospodjaFajon pojavi na celu delegacije E . Parlamenta a ja bih proverio i Ivketovu imovinu u EU ( bankarske racune zlu netrebalo ) . . .

  5. Samo lustracija naci-fasistickih stranaka i pokreta i nezavisno sudstvo dolazi u obzir.

  6. Znači dačić jači od eu. Možda marjan mekalister nešto zna. Čujemo da muje legla uplata od av.

  7. Dok god Vučića ne pritisnu Nemačka, Francuska i Ameri može sto Tanji Fajon dolaziti u Beograd ili pregovarati onlajn zalud je. A opozicija može mlatiti do besvesti praznu slamu.

  8. Daj prestanite vise da se pozivate na demokratiju evropske unije pa zivim 36 godina u svetsku pa niko se ne mesa u unutrasnju politiku svetske a takodje i ovde vrlo mali broj gradjana izilazi na izbore .ko jos misli da ova gospodjaima neki autoritet .DEMOKRATIA nestala sa globalizacijom

  9. Ti razgovori ugrožvaju apsoltnu vlast okupatora AleksandraVučića i njegovih pomagača, kao što je i Dačić, a brukaju i uništavaju Srbiju, da bi ostala mentalni bogalj u vlasti primtivnih Radikalskih nazadnjaka, a to su stranke SNS, SPS, SRS i ostali koji blebetaju u Narodnoj skupštini, a slikaju ih njihove televizije, i za novne koje čitaju „okamenjeni umovi“ kako su takve nazivali Isus i Jovan.
    Vi, gopsođo Fajon, ne možete ni da zamislite šta će sve preduzeti primativni divljaci, koji drže Srbiju za gušu i jedva diše, da ne dozvole pregovore. Jer divjlaci ne znaju za dijalog.
    To je osetila u svojoj duši mudra Isidora Sekućić (1877-1958) te je zapisala: „Za pravu debatu potrebno je mnogo:Opšta kultura, vaspitanje, stručna upućenost, inteligencija. Ono što je nepotrebno, i sasvim neupotrebljivao, to je pakost i jezičnost.“

  10. Ljubiša tvoj prvorođeni je skupa sa Šešeljem rovario po hrvatskoj i lično sam ih obezbeđivao i nemoj da se prodaješ tako jeftino valjda više vrediš od smrdljive salame /SNS/.

  11. U svetu ne postoji demokratija. Ne postoje slobodni i nezavisni mediji. Videli smo praktično na primeru američkih izbora. Dovoljno jasno. To je samo ispiranje mozga.. Globalizam je kao stalni aspekt američke vlade, sada i EU, utemeljen još 1920. Počevši sa upravom Vilsona i Prvog svetskog rata koji je kulminirao neopozive, imperijalistička i vojna prisustva u celom svetu i vladanje tuđim resursima. Tanja Fajon je guska koja odrađuje zadate zadatke za velike pare. Njen intelektualni kapacitet je ispod svakod proseka. I poniženje domaćina njenim prisustvom. Čak se i pola opozicije ne slaže o prisustvu stranih mentora. Videli smo gde su oni bili arbitri Srbija je uvek gubila.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.