Fajon: Legitimitet srpskog parlamenta bez stvarne opozicije je pod znakom pitanja

Ostavite komentar


  1. E ako to kaze jedna Tanja Fajon onda to mora da je istina. Pobogu ko jos nju shvata za ozbiljno?

    1. Botino, pa žena je navela samo istinu. Šta od navedenog nije tačno??!! A da te pitam, imaš li ti ikakve materijalne koristi od podržavanja tvog presvetlog vođe ili si samo prirodno uskraćen da vidiš istinu??

  2. A ti ces da nateras srpski narod da glasa za opoziciju koja je vise od deset godina radila protiv svoje drzave?

    1. Tvoj predsednik i vasa sekta vode Srbiju zadnjih 8 godina direktno u propast. Gdja Fajon bi trebala da vam crta obzirom da ni sekta ni botovi ne shvataju koliko smo pali zbog unistenih institucija. A sto se tice nove vlasti, videcemo sta ce jesen da donese.

      1. Nikad nisam glasala za SNS, ali pošto gospoda iz opozicije nisu izašli na izbore, a i ne znam za koga od njih bih glasala, nije mi jasno šta ova gospođa hoće. Bolje bi bilo da gleda svoja posla, a ovi naši iz tzv. opozicije bolje neka odu u mišiju rupu. E moj Đinđiću šteta što su te tvoji ubili, jer si shvatio ko je sve oko tebe. Valjda će se pojaviti neko poput njega, pa da čovek ima za koga da glasa, a ne za ove lopine koji misle samo na svoj novčanik.

  3. Kaže Tanja „Narodna skupština ne predstavlja čitavo društvo, jer su opozicione stranke van parlamenta“ – te što su izašle na izbore nisu osvojile dovoljan broj glasova građana (samo 3%), a one što su bojkotovale izbore nemaju ni šta da traže u Narodnoj skupštini. Šta je tu sporno?

  4. Gospodja Fajon se mnogo nameracila na Srbiju. Ima li ona neko drugo zaduzenje u EP. Kod nas je volja naroda znak legitimnosti, a mi smo suverena drzava.

  5. Fajon je gospođa koja svoja mišljenja može izneti,ali mešanje u suverenitet i legitimitet narodne volje je krajnje nedopustivo i bezobrazno.

  6. Gospođice Fajon, prava opozicija učestvuje na izborima, a oni koji bojkotuju izbore znaju da ne mogu pobediti ni za savet neke mesne zajednice. To što Vi imate neku funkciju u EU ne znači da morate zloupotrebljavati položaj i navijatu za jednu stranu koja je u Srbiji vladala 12 godina, uništili vojsku topeći vojni materijal za spajalice, vršili lopovsku privatizaciju otpustili silne ljude i žene i ostavili ih bez posla, koristili službeni položaj radi ličnog bogaćenja otkupljivanjem celokupnog reklamnog prostora na javnom servisu i posle ga preprodavali, u akciji sablja uhapšeno više od hiljadu ljudi, žena, bez osnova, pa je država morala da plaća odštetu. Da li Vam ovakva nazovi „kupus opozicija“ imponuje i zbog čega? Zbog neke Vaše koristi, kakve?

  7. Ne ako to kaze pink i happy onda je istina i samo istina a ako kaze AV. onda se obratio svevisnji diktator,lopuza,i bolesni lazov ,i izdajnik drzave saveznika sve za vlast i po cenu da nam hesbolah postavlja bombe po Srbiji .

  8. Gospodjo Fajon sta mislite ko je prava opozicija i ko je po vama to u zemlji Srbiji.Za sta smatrate onu opoziciju koja je izasla na izbore u Srbiji.Vi mozda smatrate ove setace nekom opozicijom,ako i malo razbiras vidis oni ne znaju ni sva slova u srpskoj azbuci samo znaju a,l,e,k,s,n,d,r,v,u,c,
    i to je sve znanje.

  9. Sada se opozicija pokajala , a za 4 godine nestaće svi osim Đilasa i Marinike
    Trebali ste poslušati Fajonku

  10. Puno poštovanje za Tanju Fajon, koja iznošenjem istine samo pomaže Srbiji i njuenim građanima, nasuprot botovima koji bi prodali Srbiju za sendvič.

  11. Jel Tanja ne vidi da Srbija ima Tri Opozicije koje se dele na Blesave i Ne Blesave i Lutovca

  12. U prošlom sazivu je opizicija samo vršila opstrukciju parlamenta, a to je očigledno po Tanji Fajon sasvim demokratski.

  13. Što Tanja Fajon ne nauči opoziciju kako da osvoji glasove, što i jeste razlog što nije ušla u parlament, jer je bojkot dokaz koliko malu podršku imaju medju gradjanima.

  14. Ovo je otvoreno mešanje u unutrašnje stvari jedne suverene zemlje, i predstavlja suprotnost od onoga za šta se Tanja Fajon navodno zalaže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.