Fajon: Moramo da sačekamo novi datum izbora za odluku o misiji

Evropska unija će sa istom pažnjom pratiti stanje u Srbiji i posle krize izazvane virusom

Ostavite komentar


  1. Mislim da gospodja Tanja Fajon još uvek ne shvata da većinu gradjana Srbije uopšte više ne zanimaju ni EU, niti šta o tome izvolevaju saopštiti nam njeni predstavnici koji žive u svom, još uvek nepromenjenom svetu, koji se, tako duboko promenio. Neće to promeniti ni izjave predstavnika EU, a ni kurtoazne izjave predstavnika Srbije, ma kakve one bile. Ko misli drukčije, u svom bajkovitom svetu, neka se i dalje bavi Tanjom Fajon i njenim intelektualnim dometima.

    1. I te kako svakog normalnog interesuje stav EU jer bez njih nema ekonom.
      oporavka nikom u Evropi. Pa vlast AV-a strijepi sta ce reci gdja.Fajon ali ne samo ona.A jasno je da ce kritike biti na:ukidanje skupstine, nezakonito proglasenje van.stanja,hapsenje novinara,ugrozavanje medijskih sloboda, narusavanje ljudskih prava …sve gore od goreg.svi oni sada vide da Srbija ulazi u diktaturu na mala vrata.

  2. Kad vidim sliku Sanje Fajon sve je jasno iz njene grimase, vidi se kad ni mogla oduvala bi Srbiju sa karte sveta.
    Zasto zeno mrzis ovaj narod sta smo ti mi uradili ko je kome stajao na zulj ili ko je koga bombardovao i u svakoj prilici u miru pljunuo, pa sigurno to nije Srbija nikome uradila. A vi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.