Filip David: Odgovor premijerke otkriva pravu priroda odnosa sa Crnom Gorom

Premijerka Srbije izjavila da se neće odazvati pozivu da poseti premijera Crne Gore

Ostavite komentar


  1. G. David je ocgledno misljenja da bi najbolje bilo da Milo Djukanovic bude i Predsednik Srbije, cime bi se automatski resila ‘kriza identiteta’ i kompleks nize vrednosti novoizmisljene crnogorske ‘nacije’?!

    1. Zašto je ovakav uvredljiv komentar pušten? U poštenoj zemlji bi st bili tuženi zbog te „izmišljene crnogorske ‘nacije’ „. Prviše je četnika u Danasu.

  2. Bilo bi bratski kada bi Crna gora povukla priznanje Kosova vratila ambasadora uz izvinjenje i jos mnogo toga ispravila sve sto je prethodna vlast priredila bratskom narodu Srbije.

    1. Neka se Srbija prestane mešati u poslove druge države: Crne Gore!
      Da je večna Crna Gora!

      1. Samo probajte učiniti nešto Crnoj Gori, Srbija se i onako nalazi pod tihom izolacijom EU i drugih zemalja a sad uz Bajdena mogla bi proći jako loše. Srpski imperijalizam je stalan faktor nesigurnosti i red je da ga se dokrajči.

  3. Bitno je da je Srbija spremna da izruči osvedočenog i osuđenog kriminalca Svetozara Marovića Crnoj Gori. Bitno je da je Srbija sinu Svetozara Marovića dala državljanstvo i tako ga spasila od procesuiranja za mnogo kriminalnih dela u Crnoj Gori.

    1. A sto Crnogorci Srbina izrucili Ustasama a ne Srbiji,isto ga trazila Srbija da mu sudi. Crnogorske fukare bili fukare i ostali, zamenila se vlada isti k**** drugo pakovanje ovi predhodni se nakrali sad malo da kradu ovi drugi

  4. E pa lepo su Brnabic i Djukanovic nasli zajednicki jezik. Igraju klasican dupli pas, ako se razumemo.

  5. Meni se čini da je veći problem što Vlada Crne Gore nekako stalno traži nekakve znakove dobre volje od Srbije. Poslednja je Abazovićeva izjava o izručenju Marovića. Nekako deluje da Srbija treba da prizna da je ona kriva za loše odnose.
    Deluje mi da je to problem a da je ambasador samo izgovor.

  6. Ciji drzavljanin je Filip david? Da li je on drzavljanin Milogorije i rodjak Mila te otuda tolika „briga“ za tog diktatora, muljatora i sovinistu i ocuvanje njegovog rezima?

    1. Botovski se komentari objavljuju .Okupirali su vas ali moji se komentari ne objavljuju

  7. Ovakav tekst ili onaj juce sa Vuleticem otkrivaju pravu prirodu GDF-a, raznih davida, vuletica i congradinki.

  8. Sto vise izjava ovih iz GDF-a to manje glasaca, pametnije bi im bilo da nista ne izjavljuju, osim ako ne ocekuju da anti-srpski sovinisti dobiju pravo glasa na izborima u Srbiji pa da se predje cenzus.

  9. Ana dobro zna da ambasadora nije proterala ova vlast nego Milova. Ali u Srbiji nemogu da se pomire sa činjenicom da je Milo prošlosti.

  10. U Srbiji svako mosli da je najpamentniji i da je on u oravu kad pocne pricati svasta pa i ovaj pisac koji se u sve razume kao mirodjija. Ako si pisac to ne znaci da znas i politiku.

  11. Lepo je kada autošovinista godine Filip David prezentuje svoje ( Cia) mišljenje…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.