Filip Vukša: Red je da građanska opcija pokaže šta može

* Najviše poverenja imam u ljude koji nisu iznikli iz političkih partija * Aktuelna vlast je privatizovala grad, u svakom smislu te reči
Povodom izjave Janka Baljka da bi neko poput njega mogao da bude kandidat za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Stvarno naivno. Šta istinski znači "građanska opcija"? Kao oni neće u brlog političkih stranaka. Pa ako ste toliki čistunci nije vam ni mesto u političkom životu grada ili države. Sasvim je moguće i naravno poželjno da, iako deluješ u okviru političke stranke, ostaneš čist i neokaljan. PSG će kao i DJB ubrzo izgubiti "nevinost" i važno je shvatiti da bez idejno jakih i nekorumpiranih političkih stranaka nema napretka u društvu.

  2. Ако је ово истина, онда је то још једно у низу пуцања у сопствену ногу Саше Јанковића, што је последица његовог потпуног политичког дилетантизма. Уместо да предложе особу од интегритета, образовану, која има вишедеценијско искуство и успешна је у послу који ради, они предлажу двадесетпетогодишњег јошувек студента пејзажне архитектуре Шумарског факултета. Саша Јанковић је највеће разочарење на нашој политичкој сцени у последњих дваедесет седам година, тако да сам већ сада поприлично сигуран да сам за њега гласао на председничким изборима први пут, последњи пут и никад више. Радујем се кандидатури В. Р. Водинелић.

  3. Meni je bas palo na pamet kako bi Filip Vuksa bio idealan gradonacelnik. On je za svojih 25 godina uspeo da uradi za Beograd vise nego vecina njegovih stanovnika, ukljucujuci i te "visokopostovane" dugotrajne politicare. Gospodinu koji je komentarisao da je premlad i neiskusan, zelim da ukuca u google ime ovog decka, i posle par clanaka o njemu ce shvatiti kako svi mi koji sedimo i kritikujemo i ocekujemo da ce politicari sve da nam srede, (samo kad konacno budu posteni) bice jasno zasto ovaj decko vec zasluzuje da dobije ulicu, spomenik ili nesto slicno u beogradu. Molim vas samo prvo pogledajte sta je decko do sada uradio pa onda komentarisite, i zapitajte se prvo koliko ste ikad sami uradili za svoj grad.

  4. Svi koji se oduševljavaju gradjanskim aktivizmom i misle da se tako mogu dobiti izbori su u dubokoj zabludi. Politički diletanti ne dobijaju izbore. Socijal utopija je odavno iza nas. Vlast umire od smeha sa ovakvom opozicijom. Živi bili, pa videli.

  5. Voleo bih da znam, odakle ste vi, iz gradjanske opcije, iili vasi roditelji dosli u BGD.. Samo se provincijalci busaju u grudi da su gradjanska opcija. Kompleks je cudo. Od vas "gradjana", mi pravi Beogradjani se ne vidimo.

  6. botovi. Niko ko ima malo mozga ne bi pisao napamet, nego bi pogledao o kome se radi. Jel moguce da pokusavate da diskreditujete Filipa Vuksu, decka koji je sam obisao sve stanice GSP-a da proveri gde nedostaju obelezja za nocne prevoze, sam odstampao nalepnice i ponovo obisao sve da bi ih oznacio. Neko ko to ucini od svog dzeparca kao klinac, i to cini od svog slobodnog vremena, ne mogu da zamislim sta bi mogao da ucini za ovaj grad ukoliko bi za to imao ovlascenje i finansije.

  7. Ljudi, dečko je super ali on je podnosio prijave a probleme su rešavala JKP i inspektori.Brisanje grafita i zamena.sijalica na stubovima javne rasvete nije unapređenje grada a siguran sam da je on sposoban da pokrene i neku korisnu akciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.