Filozof Danilo Starčević: Naprednjaci mogu da postanu najveća greška našeg naroda

Razgovor povodom deset godina vlasti Srpske napredne stranke

Ostavite komentar


  1. Bravo za tekst.Tacno je da se naprednjaci sami sebe stiide.Dok njihov vodja glumata diktatora dok ga samaraju maloletni huligani…..!

  2. Mislećeg čoveka ne može da osramoti niko drugi, do on sam sebe.

  3. U pravu je gospodin njihova dela pokazuju da je gospodin u pravu

  4. Espeesovci, naprdni radikali, julovci su najveća tragedija srpskog naroda posle, one iz 1389.godine.

  5. Na stranu sve grube zloupotrebe medija i funcionerska kampamja, u Srbiji ne funkcioniše ni pomenuto „puko glasanje i prebrojavanje glasova“ …nije tajna da postoje dupli spiskovi biraca sa kupljenim- sigurnim glasovima.
    Zato SNS nije „greška naroda“ jer njihov izbor nije volja biraca već prevara u kojoj su učestvovale elite

  6. Sve je tacno. SNS a i njegovi glasači ne shvataju promene koje se dešavaju kao ni Milošević devedesetih nije shvatio pad Berlinskog zida. Sprema se još veći zemljotres na globalnom nivou a Srbija hipnotiana braćom Rusima

  7. Poštovani gospodine filozofe, pošteniji među psiholozima, sociolozima, antropolozima.., odlično znaju da ljudi koji su upravljački sloj, vrlo široko posmatrano, u SNS i državi ne poznaju i ne osećaju STID i SRAM. To naše međusobno nerazmevanje je deo problema naše zajednice.

  8. G-dine Starcevicu ko je osoba koja treba da povede ovaj narod. Vi i vase kolege uglavnom popujete, budite glasni kada su odluke za ovu zemlju jako bitne ukljucite se u resavanju takvih stvari za ovu zemlju i narod,lako je samo kritikovati a nista od sebe ne dati. Toliko, nestranacki citalac!!!

  9. A nacionalizam sa sloganom „na se, u se i poda se“ nema veze? Dok je Pink kulturnog modela i Zadruga filozofije, sa ili bez SNS, nema razuma.

  10. Gosp. Aleksandra, baš ste prozirni kao Vaš safovornik, gde ja bio kao i vi od 2000-2012, kad je sve bilo „OK“, verovatno ste tek postali pismeni a danas ste totalno zastranili u političkom i ljudskom pogledu. Jadni mi sa ovako delikventnim novinarima i filozofima( svako se danas poima).

  11. Ljubo, kada vi i još mnogi u ovoj državi shvatite da ne treba neka osoba(vođa, spasitelj) da nas vode, a samim tim i da vladaju nad narodom, možda počne da nam svanjuje.

  12. Oni nisu videli dalje pre dolaska na vlasti dalje od Berlina.

  13. Direktori i sluzbenici 70ih i 80ih godina proslog veka su vise videli sveta i znali mego ovi sns-ovci.

  14. Sve u sveu,samo da se obor Vucic i SNS,a sta bi sa predhodnim demokratskim vladarima,jednog predsednika prodadose za pare a drugog ubise i okrivise njima bliske saradnike,niko nije izdajica roda svoga….ajde filozofe batalise i nauci sta je volja naroda i koliki je cenzus…

  15. Reakcije sns botova pokazuju koliko je filozof u pravu. SNS je interesna korumpirana grupa koja ce skupo kostati Srbiju u godinama ispred nas.

  16. Izmislili toplu vodu, to već sve znamo.
    Osim filozofiranja, ima li nekog rešenja na kraju tunela?!

  17. Jasno se pokazuje da „naprednjačka sramota“ potiče od podrške onima koji su nas bombardovali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.