Fon Kramon uoči glasanja u EP o rezoluciji o Srbiji: Ponestalo nam je strpljenja posle Banjske (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Evropa kao i uvek indiferentna i ne zna sta bi sa Balkanom. Dok se ostali sire i razvijaju mi od 2000 godine (kakvi god da smo) cekamo u redu za prijem, skoro cetvrt veka. Tuzno i jadno.

  2. Rusi uopste ne moraju da potrose ni cent na propagandu, dovoljno je da se Viola fon Kramon samo pojavi, ne mora nista ni da izjavi.

  3. Skinite nam više ovaj „slučaj“ sa vlasti u Srbiji! Očigledno da su polovina Srba beznadežan slučaj koji ne vidi koliku štetu čini „slučaj“ .

  4. Više brinemo o sudbini kriminalaca i ološa od svake sorte, nego o svima nama koji životarimo u ovoj nedođiji od zemlje.

  5. Samo ih „uzbuđuje“ kada su Albanci povređeni . Tu pesmu znamo napamet .

  6. Pocinju da me nerviraju ovakve licnosti, G-djo Fon Kramon da li vi i vasa zemlja i EU postujete UN, kao i SB UN koji je doneo rezoluciju 1244 koja kaze da je KiM sastavni deo Srbije pod privremenom upravom UN. Ako tako kaze najvise telo UN onda to treba da postujete. Sa druge strane ako najvise telo UN tako kaze kako Srbija da isporci svog gradjanina na KiM kada je to teritorija Srbije, rekoa bi nas narod, izvinjavam se na izrazu, mnogo ste zadrti, kao slepac pratite onoga ko vas sve duble vodi u svoju mrezu iz koje nema izlaza i samo ce vasa zemlja i EU da polako postanu vazali Velikog Brata, izlgeda da to vec jeste. Slabo vam je jedinstvo jer neko vrlo vazan radi na svoju ruku u Izraelu, to je bas napredno. Ziveli

  7. @Balkan
    Dok su okolni narodi 100% okrenuti zapadu mi i dalje bistrimo svestku politiku. Kakva Rusija kakva Kina? Na kakva se vi pravila pozivate? Samo se slabe zemlje pozivaju na neko pravo. Gde vi zivite? U Vucicevom televizoru?

  8. Kako blokada sredstava za infrastrukturu i blokada pregovora ne pogađaju narod nego vlast? Ja nisam shvatio

  9. @Smuki

    Da, okrenuli su se pojedinim drzavama zapada i sta imaju od toga? Makedonija je na sve pristala, promenila ime, eno je blokirana i iza Srbije u EU integracijama a stanovnistvo bezi, Albanija se uvlaci tim zapadnim drzavama tako da je to degutantno i? Eno je iza Srbije u EU integracijama a stanovnistvo se razbezalo, „drzava kosova“ protektorat tih zapadnih drzava bez ikakve samostalnosti, tek sledece godine im ukidaju vize za EU posle cega ce se i oni razbezati, zadnji u svemu, uvoze deset puta vise nego sto proizvedu…

  10. A šta je vaša EU uradila za dostojanstveni život stanovnika severnog Kosova,i ako postoji KFOR i EULEKS.Kad se ubijaju srpska deca tad i nerazmišlj EU o sankcijama.Neka Viola gleda svoju propalu EU a Srbiju nek pusti na miru.

  11. Pocnite da razmisljate kako da se ubacite u voz BRIKSA dok jos imate vremena lazni demokrati

  12. Odavno je vreme da mi vama kažemo doviđenja, dozlogrdili ste. Samo nigde jaja u politici…

  13. Što se tiče rezolucije 1244, ona garantuje teritorijalni integritet republike Jugoslavije, a ne Srbije. Ako kosovo nije smelo da se dobrovoljno otcepi, onda ni Crna Gora nije smela.

  14. @Mirko

    Smesno. Srbija je pravni naslednik SRJ i Srbija je preuzela sve obaveze i sva prava te se izmedju ostalog Srbija zato poziva na svaku sednicu UN-a koja je posvecena Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.