Fon Kramon: Konačno, građani Kosova će moći u Šengen zonu bez viza

Ostavite komentar


  1. Ostaće samo deca,studenti i stari . Sve mlado i sposobno otići će da radi na crno u Evropi. Sa druge strane je to i dobro za one koji ostaju na Kosovu.Neće imati radnika i cene rada će skočiti duplo . Sa treće strane cene nekretnina će drastično pasti jer neće imati više ko da živi u kućama i stanovima .

  2. pozdrav komshijama is srbije iz ljepog paris..tu sam za 5 dana i vracam se za republiku kosova..
    turista is republike kosova

  3. Samo da mi je znati ko placa tu evropsku bagru da silom donose resenja…sodoma i gomora na vlasti u evropskim institucijama

  4. TOOOO! Samo neka idu i da se ne vrate…. 🙂 Nikad više i da tamo šire svoj blagotvorni uticaj na kulture EU! Daće Bog!

  5. Cestitke Aljbinu Kurtiju na politici kojom se izborio da građani Kosova od danas mogu putovati u Šengen zonu bez viza, sa Kosovskim tablicama, sa Kosovskim dokumentima kao i svi gradjani PRIZNATIH i nezavisnih drzava !

  6. Ekstra,napokon slobodan tranzit putnika,robe,droge,belog roblja,oružja… Sve što treba slobodnoj i demokratskoj Evropi. Ako…tako im i treba. Srećna nam nova godina.

  7. Super, neka idu i dodju svi kod vas…
    Samo ne mislite da će vam više čistiti kuće, posjetili se i Albanci i shiptari, za njih će te čistiti vi…

  8. Konacno. Cestitam gradjanima EU na izboru. Primite ih gestom dobrog domacina kao sto ih je SFRJ primila i lepo ce vam vratiti kroz 50 godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.