Fon Kramon o samitu u Briselu: Potpuni neuspeh za Zapadni Balkan, strašno sam razočarana

Ostavite komentar


  1. Poslanicu Fon Kramon vise brine njena pretpostavka Putinove srece nego prazan i nepotreban sastanak sa predstavnicima Balkana. Samo EU putinofobija i nista drugo.

  2. Dobro se sećam da je pokojni premijer Srbije Zoran Đinđić govorio da je rok za priključenje Srbije u EU 2012 godina, što nam je delovalo predaleko. Što bi rekao narodni pevač „prođe leto trideseto“ a mi se ne priključismo Evropi. Zaista ne mogu da sakrije vol i žaljenje što je pomenuta persona razočarana.

  3. „S jedne strane niko nije zapretio Srbiji da će joj zavrnuti sredstva iz pristupne čekaonice a s druge najjeftinije je primati zemlje u pristupnu čekaonicu jer to EU ništa finansijski ne košta“ !? Pitanje je koliko EU zaista ulaže u ekonomski razvoj a koliko u socio-politički razvoj srpskog civilnog društva?

  4. Pa vidi se ko najmoćniji. EU se raspada a Rusija sve jača i bolja.

  5. Mogli su da napakuju bar nešto. Recimo, da Dodiku daju neke sankcijice. Da ne bude bez ništa. Ma daleko im lepa kuća.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.