Fon Kramon: Strana koja ne potpiše francusko-nemački predlog biće međunarodno izolovana

Ostavite komentar


  1. Stalno neki ultimatumi da kauboji legalizuju i opravdaju bombardovanje 1999. godine. Nema od priznanja nista a Vucic sta potpise Srbija ne priznaje jer je to suprotno Ustavu.

  2. Kakav put u EU? Pa Vučić to otvoreno sabotira, zna da je sledeće pitanje demokratija, pravna država, mediji, pravosuđe… Ne pada mu na pamet da se time bavi.

  3. Vi bi svi da komandujete srbijom a da se srbija nepita nista ko da smo mi mrvice hleba pa nas pocistite ko i 1999.god i onda smo mi koleteralna steta a vi ste dobri

  4. Di li se može uporediti nekakva međunarodna izolacija sa predajom dela teritorije Srbije. Da su naši stari tako razmišljali mi danas ne bismo imali otadžbinu. Oni je nisu dali po cenu sopstvenih života.

  5. Tržište, demokratija i vrednosti Evrope?
    Da svi vozimo automobil marke Mercedes, da svi isto mislimo i da otimamo od nerazvijenih i ubogih!
    Bravo.

  6. „…Strana koja ne potpiše francusko-nemački predlog biće međunarodno izolovana…“
    Sto se tice Kosova ono je i onako izolovano postojecim nepriznavanjem pa ni nema sta da se izoluje. Tako da se radi o cistom cinizmu usmerenom iskljucivo protiv Srbije.

  7. EU je američka kolonija, rekoh kolonija , a ne savezna država SAD, to su bili i ostaće, šta mi tu treba da tražimo.

  8. Izolujte Vi potpisnike a ne narod, u čije ime ovi potpisuju ili ne!
    Šta Vam je narod skrivio??? Ko tu pita narod, kad predsednik godinama krši Ustav, a kažnjavaju za makar šta!

  9. Prvo da se ispoštuju prethodni dogovori a koje je EU garantovao, kao što je dogovor o ZSO od pre više od 10 godina. Tek tada imaćete bilo kakav kredibilitet za nove dogovore.

  10. EU , tolika zajednica , USA ,Francuska Nemacka . Staste se uhvatili za Srbiju , kao da vam ona pravi sve probleme .. Nesposobni , jad i beda ste . Ako vam jje toliko do Rusije a je , eto vam je .. Dosli ste do nje i to je vas i njen problrm . Samo , bojim se da ce neko gadno nastradati . Mi mali , nismo vazni . Politika dvojnog arsina . Nekom brat a nekom nerod .

  11. Nece se Nemci smiriti dok nas ne svedu na granice iz 1878. To im je plan od 1914 i traje vec 109 godina u kontinuitetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.