Fratini: Vučić nije platio nagradu „Zlatni lav“

Ostavite komentar


  1. Ono sto nije dobro da smo takvi ljudi da i kada se radi o lepoj vesti pojedinci i to koriste da omalovaze, nikakve lazne vesti, medjutim, ne mogu da diskredituju ulogu Aleksandra Vucic, ni ulogu istorijske nagrade Zlatni lav iz Venecije, koja je ustanovljena pre vise godina.

    1. Tužno je da jedna kulturna institucija kao što je „Zlatni Lav“ dozvoljava da se na nju oslanja nekakva fantomska nagrada koja se dodeljuje diktatoru, pljačkašu, ološu, kriminalcu … Ako je pak „Zlatni Lav“ svoj kriterijum srozao do te mere da za novac ili nekakav politički zadatak (dobijen od nekog moćnog glavonje i lovatora, za koga Vučić bezprekorno radi) urušava svoj kredibilitet, onda će i promocija filma i kulture postati smejurija a ne prestiž. Oni ne mogu da se pravdaju da ne vide stvarnost zbog guste pink magle, koja nas obavija!

  2. e moj franko, nestalo para jel ? davno prošlo vreme kad si žario i palio u italijanskoj politici ? treba love ? ne brini, tu je vučić da kupuje te nagrada sa „dugom tradicijom“ od godinu dana. Čudi me da CNN, BBC, RT nisu brujili o toj nagradi obzirom da je jedna od najprestižnijih u svetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.