Gabrijel Eskobar: SAD pozivaju Beograd i Prištinu da ozbiljno shvate obaveze iz sporazuma

Ostavite komentar


  1. I šta ćemo sad ? Obećanja data u Ohridu se moraju poštovati.Dosta je bilo vrdanja.Vodja je lepo zamislio da ih još neko vreme zamajava sa izborima,ali
    je pročitan.

  2. Jalova politika EU i SAD ne pomaže rešenju balkanskog čvora, naprotiv svojom mlakošću i endemskim strahom od ruskog uticaja, dugoročno dovodi do opasnosti od novog ratnog haosa. Dobro plaćene birokrate se menjaju, trpe autoritarne vođe, bez ikakvih rezultata.

  3. Sa Amerikancima i EU veoma oprezno i ništa ne prihvatati dok se ne realizuje potpisano i overeno a Kurti samo je glumac koji igra kako mu oni napišu.

  4. @miki
    Ma bravo miki,ti pronasao toplu vodu.Sta bi ovaj Svet bez tvog pametnog stava da je Kurti glumac,a vucic obicni kriminalac.Ovo zadnje si zaboravio da napises,jadan ti.

  5. Alo Vladimire, kad će rešimo Kosovo i Trst kad se to toliko za.ebavaš sa Ukrajinom!??????

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.