Gajić: Vučić zloupotrebljava sudove i policiju, sudije rade na ‘dugme’

Ostavite komentar


  1. Pa, to su vaše sudije iz 2010. Državna plata im je bakšiš, a platu primaju od Djidona, u kovertama.

    1. Prosetaj malo na sajt miniztarstva i pogledaj kad su izabrane sudije, ne gutaj lazi svog vodje, valjda imas glavu.

    1. @Pedja***Da,ona trojica mladića koje sede na klupi su napali policajce pa su ovi morali da ih ispendreče?! Onaj oboreni na asfaltu je predstavljao opasnost po bezbednost policije i onda je ceo kordon „cipelario“ po njemu,u prolazu,u nužnoj odbrani?!Na čemu si?

  2. Pa što svi trčite da oslobodite te huligane iz zatvora? Rak rana ove države su svi segmenti pravosuđa, tužioci, advokati, sudije. Uvezani su kao creva, rade u saradnji sa kriminalcima, pogledajte presude za najteža krivična dela i sve će vam biti jasno. A Gajić je perjanica koji je protiv svih promena. Ovako se najlakše mulja.

    1. 100% si u pravu. Djidon advokatima, advokati tužiocima, tužioci sudijama… „ću,ću,ću,ću“… što reče Šojić, i huligani postaše „heroji“.

  3. MA KAKVO FUGME IMA POSEBAN DALJINSKI I UPRAVLJA SUDIJAMA SRAM TE BILO I TEBE I DRUGE IMATEL TEMU O KORONI ILI SAMO O VUCICU

  4. Istina. Pravosuđe je korumpirano jer su do funkcije sudija i tužilaca većinom na taj način izabrani. Takođe su i nestručni, servilni prema gazdi, a svoju „veličinu“ dokazuju na nevinim licima. Doduše, ima časnih sudija. Ali jako malo. Pravosudni sistem izbora je zamišljen da odabrani postaju sudije, a ne stručni. U teškim vremenima to dođe na naplatu. U pravu je gospodin Gajić.

  5. E ovi botovi me bas nasmejase. Uvek su duhoviti i vodji njinom naklonjeni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.