Gašić: Zamrzao sam članstvo u SNS-u

Ostavite komentar


  1. Eh kad bi tako mogli da se zamrznu i zivoti bebe, pilota i posade helikoptera….

  2. I ja sam kilio graska, da li to znaci da ce moj grasak sada da dobije funkciju?

  3. Kako možeš da zamrzneš "članstvo" pa nisi član biblioteka,pa nije to funkcija imenovanog ili zaposlenog lica,u redu za Tabakovićku ona je zamrzla funkciju potpredsednika stranke i guverner je NBS, i solidno obavlja poslove glavnog teleoperatera u kol centru NBS ,ali da budeš glavni teleoperater u kol centru BIA.

  4. Ako realno sagledamo sve cinjenice, sada je neophodna preraspodela kadrova. Gasic nije lose politicar, videli smo da kada se zalozi puno stvari moze da odradi veoma uspesno. Ali iskreno mislim da nije kandidat koji treba da zauzme poziciju premijera ili nekog od ministara, mislim da je pozicija direktora BIA-e idealna za njega. On je navikao da radi sa takvim cinjenicama i mislim da ce biti savrsen u izbornom procesu

  5. Neće smeti ni nabavku toalet papira da potpiše,dok ne pita poglavicu "guščje pero"…

  6. Nije bez razloga ovom čoveku ukazano ovoliko poverenje. Zaslužio ga je.

  7. Velika čast ali i velika odgovornost stati na čelo ove agencije.

  8. Ime u mozak tele- promptovanog dipl. keram.ploc. helikopt.fresk.kleknes gosp.Gasica bice upisano i krsteno rucno, poluvelikim keramickim masnim lepljivim macolastim slovima. Gde? Tajna je to, BIA ce na klekne pred njim, covece !!! Bogamu, nedam Gasica!!! Ko to tamo peva? Tisina tamo, cuti i cvili tamo, tamnice moja Srbijice…

  9. Razumem ja Gašića kad kaže "zamrzao" ali ne odobravam kad to novine napišu.

  10. Dali je Gašić zamrzao svoje članstvo u SNS je čisto formalno pitanje iliti zadovoljavanje zakonske forme. On i dalje ostaje partijski poslušnik, koji će raditi po direktivama velikog vođe, pošto on kao idividua bez Vučića ne vredi ništa. NULA.

  11. Kad se novi šef bezbednosne agencije BIA Gašić zamrzne u članstvu Vučićeve"preobučene" radikalske stranke,narod će da pomisli da mu je ugroženo zdravlje,pa mu sprema akciju prikupljanja pomoći za lečenje u inostranstvu.Ne samo zbog BIE,nego i da ga odvikne od seksualnih nastranosti da gleda devojke ispod suknje.

  12. Te kokosare mi je muka komentarisati, zamrznut je tebi mozak i ljudsko dostojanstvo cim si sebe pozicionirao duboko u telesnom otvoru onog sludjenog dugajlije

  13. Zasto se stalno ljudi hvataju za stranku ,najbitnije je da Gasić ima svo potrebno znanje i sposobnost da nam obezbedi sigurnost a u to sam siguran.

  14. Ovaj vredi ko Dacic,Vulin i Neso zajedno.Taj sta vidi sa oko delje sa ruke, majke mi.Vucic ga ne bi dao nema te sile, majke mi.

  15. U interesu Srbije jeste da ovaj strucnjak i cenjeni clan najpouzdanije stranke , bude nasa uzdanica i u najpoverljivijoj funkciji. Covek retkih ljudskih i moralnih kvaliteta , dokazani patriota i pregalac.

  16. Zamrznuto ko u hladnjači, a lutko? Pa još i hlađeno kao u jezeru. Ša kaeš agente 000?

  17. Pa ko veruje ovom čoveku.Pa šta ti to znači zamrzao si funkciju u SNS-u kad si ti član stranke a i da nisi svakodnevno si na telefonu sa Vučićem.Koga vi više farbate.Vi ste običan šljam koji ako pre nestane biće bolje Srbiji.

  18. Đaci će morati na nove destinacije:Ekskurzije do crkava tome-diplome,gaše keramičara i Savamale nejakog nebojše !-Nastavnom osoblju, a članovima sns,roditelji đaka su dužni da plate put!

  19. ako ne pozove EU da se uveri u srpski prostakluk i bahatost AV i rođaka!

Ostavite komentar


Politika

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici? 10

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici?

Izrael nikada nije prihvatio da se zločin u Srebrenici nazove genocidom, te da rezolucija Generalne skupštine Ujedinjenih nacija ne nosi pozitivnu poruku ili ideju da Bosna i Hercegovina treba da ostane ujedinjena država, rekao je u intervjuu za Sputnjik na srpskom ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.