Gde su partije DOS 16 godina kasnije?

Rasim Ljajić: Sadašnja vlada nastavlja vrednosti 5. oktobra
Na današnji dan 2000. godine srušen režim Slobodana Miloševića

Ostavite komentar


  1. Sloba mi je upropastio prvu trecinu zivota, moji voljeni DOS-ovci drugu a vidim da ce ovi aktuelni da mi satru i poslednju trecinu…E zato cu sve da prodam i decu posaljem sto dalje od ove moje voljene Srbije jer sto je vise volim to me vise sputava. Zalosno?!

  2. Najveće razočarenje demokratske i intelektualne Srbije. Zbir pohlepnih politikanata koji su se udružili radi vlasti, oko koje su se na kraju i razišli pošto su prethodno dovršili on što je bilo započeto: pljačku Srbije. Čast izuzetcima, ako ih ima.
    Đinđić nije imao sa kime da sprovede prave reforme, a na kraju je platio glavom i svoje velike ideje i greške, verovao je onima koji to nisu zaslužili. Prevario se i u bata Koletu, kome je poklonio šećerane za po 3 eura, kao i u svoje ekonomske "mlade lavove" (Đelić-Vlahović-Pitić), svako od njih je radio za sebe, obezbedivši ličnu budućnost, prvi tandem posebno, dok je treći mudro uplivao u mirne i dobro plaćene vode.
    Zato sada imamo paradoks: rekonkvistu poraženih Petog oktobra čiji se lider služi Đinđićevim programom.

  3. ČIJE VREDNOST,VAŠE DA VLADATE VIŠE OD DVADESET GODINA I DA NISTE BILI SAMO PATRIJAH SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE ILI DINKIĆEVO UNIŠTAVANJE SDK_a,BANKA, BURAZERSKA PRIVITIZACIJA I MORE LJUDI NA ULICI,RADNIKA. ŠTO NAM MLADI SADA SVE VIŠE SA FAKUTETSKIM DIPLOMAMA NAPUSTAJU ZEMLJU..PREPISIVANJE TIH VREDNOSTI SADAŠNJEM PREMIJERU ČINITE ŠTETU I ALEKSANDRU VUČIĆU I SNS. OVA VAŠA IZJAVA RAZJUTILA JE I UVREDILA VEĆI DEO ČLANSTVA SNS I POŠTENOG NARODA. KAKO KAŽE AKADEMIK DOBRICA ERIĆ POKOJNI DOS JE UNIŠTIO SRBIJU I SRPSKU PRIVREDU I NAROD. VI STE SE DEBELO OBOGATILI A NAROD JEDVA SASTAVLJA KRAJ SA KRAJEM. VI STE TADA RUŠILI I SADAŠNJEG PREMIJERA VUČIĆA KAO MINISTRA IMFORMISANJA I SUTRA ĆE TE AKO VAM SE UKAŽE PRILIKA. POSTALI STE TADA 2000. MINISTAR ZA KOGA NAROD NIJE GLASAO I JEDINI OD SVIH NJIH OSTAO MEMJAJUĆI KOALICIJE OD DS OD SNS .

  4. Gde? Potpuno nebitno, zašto?
    Što ne pokažete snimak primopredaje vlasti. Odvijao se u prisustvu ministra inostranih poslova Rusije Ivanova. Sloba (smrknut, vidi da ga je Rusija otpisala i rešila da zameni Koštunicom). Garantovali su bezbednost za Miru i Marka i to je to….ničeg drugog nije bilo, bili i ostali ruska gubernija iz koje svako do drži do sebe pokušava da emigrira za Zapad, neće da svoj život straće na vojnom poligonu (kao topovsko meso za geostrateške interese Rusije).
    Ps. da ne bi odgovarali za svoje sumljive ratne i ostale poslove napravili su mutant guberniju (šatro hoće u EU) uzimaju pare od Zapada (i tako se održavaju na vlasti) a održavaju rusku guberniju (jer im je ona kišiobran od odgovornosti).

  5. …Pre je bliže istini da su bivši čelnici Demokratske opozicije rešili da svako za sebe osnuje po jednu "demokratsku prćiju"valjda znajući da ona zajednička nema dovoljno mesta za sve…i tako na "demokratski " način podijeliše "carstvo" ko njihovi prethodnici YUGU…doduše sa manje žrtava na "podzemnom" nivou…ovi nad zemljom još vidaju rane na trenutke SVESNI SVOJE NESVESTI…

  6. DOS, sve je to jad i beda na koji je naseo običan narod da ne kažem GOMILA. DOS je nedorasto da upravlja državom i njihov jedini cilj je bio da sruše Miloševića i da oni zauzmu vlast.Sa istinskim znanjem o upravljanju državom nisu znali ništa, a i što su znli nisu ni mogli da sprovedu jer su bili ko rogovi u vreći.Spajala ih je još jedna stvar, a to su instrukcije od moćnika sa zapada.Odradili su svaki dolar koji su dobili i zaradili na lopovluku još toliko, a njihovi mentori su ostvarili svoj pln. Koji je naš plan bio, tj. njihov dosovski?
    Ni ovi danas, mislim na SNS i koaliciju nemaju nikakav plan, nikakav cilj za državu i narod.Cilj im je jedino da budu na vlasti i da balansiraju sa međunarodnim centrima moći kako bi što duže ostali i vladli, a ne smišljeno upravljali.Kad odrade što im je mentor zamislio biće sklonjeni.A mi običan narod bez istinskog znanja opet ćemo se upecati i glasati PROTIV jer ni sami ne znamo šta hoćemo.Tako se vlada narodima celog sveta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.