Georgievu otkazan koncert zbog podrške Jankoviću?

Ostavite komentar


  1. Bravo Vlado! Osetio si da je za Srbiju, neću kòristiti reč presudan, već važan trenutak, izbor Predsednika Srbije i učinio ono što kao javna ličnost možeš (imao si hrabrosti, jer u Srbiji, nažalost, za to treba hrabrost), javno pođržao kandidaturu Saše Jankovića i pozvao građane da na izborni dan nikako ne ostanu kod kuća, već da izađu na birališta i glasaju za sebe, za Srbiju, ZA SAŠU JANKOVIĆA.BRAVO VLADO!!!

  2. Fašizam više ne kuca na vrata u Srbiji,već su vrata razvaljena i on je u punoj snazi ovde.Ali ovo je fašizam uperen protiv svog naroda koji ne misli kao firer.Naravno tu su i komunisti.Dali znate onaj vic kad su se Tito i Hitler sreli gore na nebu a između njih je bio duboki klanac.Hitler je vikao Titu komunistooo! a ovaj njemu fašistooo! a niz klanac ide eho istooo,istooo.Opet kao devedesetih imamo radikale(prevrtljivce) i komunjare i sve je isto samo njega nema,ali ima jedan deset puta gori koji će Srbiju sasvim da umori.

  3. mnogo trpimo mnogo cutimo i mnogo dozvoljavamo vucicu radikalu da nam kroji sudbinu sami smo krevi jer slabo se bunimo po ulicama a zaboravili smo sta su radikali i koliko su protesvovali za svaku sitnicu…

  4. Шта се чудимо Георгијеву , образован , паметан , зна ко је лажовчина и…нормално је да овој шупљој земљи треба нови бетон да је врати честитост и нормалност, за ради нових покољења и стида од прадедова и јунака! Живеле промене,уа ботизам који узе бре маха.

  5. Bruka i antiustavna je zabrana koncerta ,time mu ukida pravo na rad. Zasto? Zato sto se ne slaze sa ovim korumpiranim i riminalnim rezimom. Oni vladaju samo strahom .

  6. Dva dana posle pojavljivanja Vlade na konvenciji Saše Jankivića, gradonačelnica je naredila direktoru hale, da kako zna otkaže koncert.
    Na njegovo negodovanje, da su karte već puštene u prodaju i dosta ih je prodato, ona je odgovorila da je to ne zanima, da je takvo naređenje dobila iz Beograda i da sam smisli kako će to da izvede!
    Ovo su sto posto tačne, insajderske informacije, a karte su neki koje znam već vratili.
    Zlo!!!!!

  7. To je izrečena mera u ““bljitku““ kako bi bilo sve transparentno da ne bi došlo do pojave ““remetilačkog faktra““ pred izbore i građane dezavuisalo kako ““pravilno““ da glasaju. Neki red u ““pravnoj ““ državi MORA da postoji i zato postoje instrukcije da se takve stvari ne dešavaju i ne ponavljaju. To je sad normalno stanje društva u kome smo, a do promena …. pa načekaćem se ….

  8. Vučića i njegovu kamarilu ne mora niko sa strane da ocrnjuje, sami sebi su dovoljni!

  9. Zna se da je Smederevo stranački obeleženo.Zašto bi rizikovao svoju funkciju.zarad Vladinog koncerta!U interesu pnjihovih glasača sada je dozvoljen kombi prevoz bez donetog Zakona dok neprođu izbori a posle videćemo.Živimo u Državi sa vladavinom prava!!!???

  10. Lepo od Vlade da je istupio javno! Ipak, prema Jankoviću imam rezervu jer je kadar DS, direktnog krivca za dolazak na vlast ove opskurne družine. Još kad uz njega stoje Šule i sva žuta bulumenta, onda me to destimuliše da ih podržim. Mislim da se Jeremić samodiskvalifikovao skandalom sa EULEX-om (Tadićeva izdaja), tako da ostaje jedino Boško Obradović, kome se može verovati!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.