Godfri: Srbija je politički i ekonomski lider na Balkanu

Ostavite komentar


  1. A koja je tek sila Kosovo koje ekonomskom i politickom lideru regiona pre vise od godinu dana uvela trgovinske sankcije koje su jos na snazi, a istovremeno od lidera dobija ustupke.

    1. @aleksa

      Zaniljivo da ta sila od „republjik kosova“ nije sposobna da se uclani u UN, INTERPOL, UNESCO, Savet Evrope, OEBS itd. Zanimljivo i da ta sila od „republjik kosova“ nije sposobna ni da obezbedi ukidanje viza za EU.

  2. Koliko ja znam i Grčka je na Balkanu i ima gotovo tri puta veći BDP od Srbije, pa se pitam – koliko čovek mora da bude glup da bi poverovao u ove besmislice o liderstvu i ostale provizorijume ?!?

  3. Ambasador izgleda nosi ruske naočare, šta informiše ga sputnjik? Da nije tragično bilo bi komično našta je spala diplomatija SAD.

  4. Cuvajte … cuvajte ameri Mihajlovicku, trebace vam ona „Dinkicevka“, zar ne ?

  5. Sa 250 evra Srpsku sirotinju trse svi od okupatora trule elite pete kolone nvo. Srbija ti je danas zombi zemlja kao u horor filmu . Daj bože da ovaj zobiled ne završi u krvi al kako se stvari odvijaju neupitno je. Pitanje je samo trenutka slabljenja okupacije da se ne lažemo ovde zapad kontroliše sve.

  6. @ „Srbija je politički i ekonomski lider na Balkanu i ima ključnu ulogu u regionalnoj stabilnosti, ocenio je američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri“…

    Rekose to isto – NE „slicno“ – i onda kad je Srbija odbijala sve mirovne inicijative, pa bi krvi…

    I onda to UPOZORENJE ondasnji (koji su, eto i sadasnji) protumacise kao da je Srbija jedina koja se zalaze za mir. Ne tumaci li Dacic ove Godfrijeve reci na isti nacin i u dosta slicnim uslovima (Srbija nije ni sa jednom zemljom Regiona u prijateljskim odnosima).

  7. I sta stoji u rezoluciji ovog kongresa. Da srpska vlast nije dobro razumela svoj polozaj. To joj je pojasnio Gadfri rekavsi da su oni-Amerikanci gazde, jer su ulozili u nasu vlast MILIJARDU EVRA. Tako da se tu jasno razlikuje ko je gazda, a ko najamnik. I u tom kapitalizmu jos se nije desilo da najamnik moze da kupi gazdu za takodje MILIJARDU.
    A, ako neko hoce da vrati pare to je drugo. Ali, to kod zelenasenja ne ide tako lako. Tako da je na kraju ispalo bolje da smo jeli ono Kosticevo “korjenje“, nego sto smo se uhvatili za americki novac. Sad je pitanje samo imali tu vise izlaza.

  8. KOLIKO LICIMERJA,namesnik okupatora za Srbiju umirujućim rečima se obraća Srbima i kaže da im je sada odlično ,da im nikada nije bilo bolj sve dok oni drže kice kompletnog srpskog bivstvovanja,tuga bre gde smo stigli i ko nam se u zemlju uselijo

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 8

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.