Gojković: Na Vučićevoj strani jer se ne plaši dobrih komšijskih odnosa

Ostavite komentar


  1. Prepoznatljivi su oni, busaju se u svoje patriotske grudi, a verovatno nikada na Kosovu bili nisu. Njih Kosovo kao Kosovo ne zanima. Najverovatnije da nešto iz te i takve situacije šićare za sebe, pa ne žele da im se ništa u tome remeti, a kako izgleda, Vučić je na dobrom putu da im pomrsi račune rešavanjem Kosovskog problema. Ko o čemu, oni po Vučiću, jer nikako neće da im omogući da lagodno uzimaju iz državne kase koliko im se hoće.

  2. Vucicu, znam da je tesko ispuniti zelje onih koji potrebu drustva vide i percipiraju uz pivo ili vino na plazi u hladu uz morske plodove, ili uz neki tvit onako ,, omaklo se,, jer toliko i vrede . Sada i pre. Nema posle. Vredjaju , ujedaju lai recima. Oni koji su deo te skupine ne percipiraju na pravi nacin jer su odavno izgubili smisao svog delovanja, ali dozvace se. Radite Vi svoj posao , imate podrsku veceg dela naroda makar i krezubog jer novac za socijalnu podrsku se upravo krcka i krckace se na egzoticnim destinacijama. Samo napred hrabro i odvazno. A Igumani neka tvituju, neverovatno je sta donosi vreme, neka im Bog oprosti.

  3. Secam se nje i njenih ‘dobrih komsijskih odnosa’ iz 1994. sa Radomanom Bozovicem dok je bila Seseljeva ‘savezna poslanica’, … druga osoba. Bice da je danas hrane istim onim cime i Vucica?

  4. Bivsa radikalka iz devedesetih,kada je zajedno sa seseljem,vucicem,nikolicem,…huskala Srbe za rat sprotivu tih istih komsija,koje sada pominje.Shvatiti posle dvadeset i kusur godina,da se sa susjedima-komsijama,moraju graditi prijateljski odnosi,a ne ratovati,je zaista ‘napredno’.Zato je doticna sa „naprednom’partijom Srba,ali na radikalski nacin!!

  5. Sram da bude sve iz Pančeva koji su se kleli u demokratiju i građanske slobode, a danas neumorno rade uplaćujući javno-privatne donacije po 40.000 dinara, obilaze stanare po tuđim opštinama ubeđujući ih da su na ispravnom putu, pojavljuju se na Milojičinoj, a gradskoj televiziji uvereni da su isto radili i ranije, te u špaliru dočekuju likove koji su sejali zlo, a danas im upravo oni peru biografije, a sve zarad naslednih radnih mesta, i fotelja, naslednih privilegija i nasledne udvoričke patologije
    Sram da vas bude, ne od onih koji su vas naterali na jad, jer najlakše je naći opravdanje, već od onih koji ne žele ni u jednu od partija – i kojih je najviše – a strpljivo su učili, završili škole i čekaju posao ili su zauvek otišli iz grada pod sankcijama i izbombardovan zahvaljujući i likovima koji uredno štite svoju investiciju – vas.
    Zatražite od oca Ilića oprost.

  6. Maja „hik-hik“ Gojkovic ocigledno ima suncanicu cim se tek sada oglasila o svom voljenom „fireru“ Aleksandru Vucicu. To joj ON sigurno nece oprostiti, u utrkivanju pompeznih izjava „po-Drske“ gospodaru A.V.-A.V.-u jos se jedino nije pojavila Nada Macura sa njenim „ljubavnim“ podrskama Gospodaru Vucivu odnosno Aleku malom, sto „magare“ ne vraca knjige u biblioteku 45 godina, trebalo bi Nada „Ajkula“ da pu posalje „Po – drsku“onako NAPRDNJACKI „Brze – jace bolje“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.