Gojkovićev POKS izlazi iz pregovora opozicije u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Sudskim putem moze da se resi ko ima pravo na ime POKS, a ne ko je monarhista

  2. Cak nije bilo ni pitanje vremena ni nekog ,,Trojamskog konja“, svako ocigledno ima neku svoju cenu. Pa i V. Mihajlovic je zrtvovao 1997. ( posle pobede protesta zbog Miloseviceve izborne kradje) gradonacelnika Beograda Djindjica i uskocio u njegovu fotelju. On, Vuk Draskovic uz podrsku Slobodana Milosevica su godinama drzali Beograd, znamo kako.

  3. Jadnog naseg naroda s’ obzirom sa kakvim sve lazovima I prevarantima ima posla. Pa ovaj je za kraljevinu, a u koaliciji sa predsednickim kandidatom. Samo da se uvale u skupstinu. Udba vec uveliji radi , aktivira na vreme „spavace“ i povlaci poteze. Tako radi otkako je nastala. Narod kao nesto glasa I bira. Vasarski cirkus.

  4. Blago Vucicu sa vama se igra ko sa malom decom.Koliko ste nezreli i sujetni i potkupljeni duhovno pali
    Samo nam se agonoja nastavlja ko prezivi pricace.

  5. Eto… Sumnjam da je iko u Beogradu glasao za ovog… Ali sada „završava“ posao…

  6. …rece vazni direktor u Posti Srbije,Vucicev ,,trojanski konj,, a Obradovic je ili ispao naivan ili radi za Vucica.Samo motka Srbiju spasava definitivno.

  7. Zna se da Gojković godinama upravlja crnogorskom firmom koju je osnovao Telekom. Čovek prima platu zahvaljujući podršci SNS-a.

  8. Е нек сте се ви нама посвађали…. Служба ради по методу “ свака вашка обашка“

  9. Ne znam da li ima neko u Srbiji da ne zna da je POKS napravio Vucic a i Zavetnike,takodje i sta tu vise nije jasno!?

  10. Inace se prica po gradu da ce ovakvi mineri da idu uz Vucica i da ih je on izbacio….malo mu se ne rimuje nema radikala koji su uvek plivali uz vlast i tada i sada…..

  11. Удбодесница наставља своју мисију. То је главна нада власти: држати петнаест до двадесет одсто раздељених гласача десних и конзервативних странака под контролом. Да постоји минимум разборитости све странке опозиције би требало да знају да су гласачи за њих гласали пре свега као за опозицију односно за могућност смене СНС-а. А на локалу би се требало окупити око комуналних питања на најширој опозиционој платформи.

  12. Moje sumnje su bile opravdane. Zika Gojkovic je Vuciceva covek. Zato Sam I napustio POKS. Sad bar znamo ko je lazna a ko prava opozicija.

  13. Sta reci. Bruka i sramota. Srbijo. Koliko ih ima jos ako je ovo tacno. Dokle
    Ne normalna zemlja.Sta radi kao opozicija. Sto ne izadje i kaze se otvoreno ko je ko. Oa neka ne stanemo. Uvek trgovina neka.

  14. Опозиција опозицији опозиција!?!?!
    Поред њих и због њих Вучић коло игра.

  15. Nada je lažna opozicija. Čekaju poziv Vučića. Ako ga ne bude, sami će se javiti. Samo su se zeznuli bez SPS-a, Vučić je kratak. A ulazak SPS-a bi značio kraj za Nadu. Neće na sledećim izborima nikoga prevariti.

Ostavite komentar


Politika

Kako je Ana Brnabić opomenula Jovanovića Ćutu? 10

Kako je Ana Brnabić opomenula Jovanovića Ćutu?

Poslanici Ekološkog ustanka tražili su danas da se utvrdi ko su ljudi koji sede na skupštinskoj galeriji tokom rasprave, a nakon istupanja iz klupe šefa te poslaničke grupe Aleksandra Jovanvoića Ćute, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić mu je izrekla drugu opomenu na sednici i rekla mu da posle treće opomene sledi oduzimanje reči.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.