Nikola Dašić: Goran Marković neće režirati takav film u Srbiji 1Foto: Grad Kragujevac

Poput ostatka SNS-a u čitavoj Srbiji, povodom izjave reditelja Gorana Markovića o sličnosti današnjeg Vučićevog, sada i ovde – sa nekadašnjim Čaušeskouovim režimom u Rumuniji, reagovli su i kragujevački naprednjaci, saopštenjem koje je potpisao gradonačelnik Nikola Dašić.

„Zgrožen sam javnim jezivim pozivom reditelja Gorana Markovića upućenim predsedniku Srbije da će biti streljan. To prevazilazi granice zdravog razuma!”, tvrdi on.

Po njemu „pristojna Srbija ne može i neće da ćuti pred neostvarenim filmskim iluzijama, nekada poznatog reditelja, a danas propalog glasnogovornika i simpatizera bande okupljene oko Đilasa i Marinike”.

Nikola Dašič u saopštenju Gradskog odbora Srpske narodne stranke ističe da je kao jedan od saradnika Aleksandra Vučića, ponosan na sve projekte i rezulate u Kragujevcu i Srbiji.

„Poručujem da niko od nas neće dozvoliti bolesnim umovima da na bilo koji način skrnave naš trud i rad da Srbija ide napred. Rezultat je ono što ostavljamo iza sebe i zato takav film Goran Marković nikada neće režirati u Srbiji”, završava on saopštenje prosleđeno kragujevačkim novinarima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari