Nikola Dašić: Goran Marković neće režirati takav film u Srbiji

Reakcija u ime kragujevačkog SNS-a

Ostavite komentar


  1. Klasični SNS spin… Reč je o filmu koji pravi paralelu između dva morbidna režima i stoga je veoma poučan. Oni se odmah uhvatiše kako neko hoće da im strelja voljenog vođu… Neće, on treba da odsedi do kraja života na robiji.

  2. Evo nama mladih snaga! Bezobrznih neznalica, kojima je samo do para. Cak nisu u stanju da nesto sami smisle, vec kao papagaji ponavljaju jedno te isto. Blago nama. Da se ubijes.

  3. Drago mi je sto podrzavas predsednika, pa cak i kad preko svojih rostiljdzija, koristi blato kao energent. Ti se verovatno grejes na cumur, pa ti je toplo – bar oko srca!

  4. Samo upozorenje zbog napacenog NARODA koji jako tesko zivi!!!
    Ako ste imalo edokovani-naucili ste bar da citate(onako Po Vuku-ako uopste znate I ko je Vuk-Karadzic)!!!

  5. Grand paradu-ili kako se to vec zove-nemojte da se uzdate u ono-DALJE IDE….DALJE IDE….!!!
    VECINA ISPADA IZ DALJEG TAKMICENJA-TO VALJDA ZNATE!!

  6. Kakve veze Dašić ima sa kulturom i Goranom Markovićem ? Ne bi trebao ime da mu pomene. Bilo bi bolje da u bukvalnom smislu počisti svoje dvorište .Bilo bi dobro da obidje škole u Kragujevcu i vidi kakve djaci imaju uslove za nastavu. Bilo bi dobro da obiđe bolnicu i vidi ogromne gužve i neorganizovanost u svakom segmentu kragujevačkog zdravstva. Da li da nastavim…..

  7. Mora da se oglasi po zadatku. Mislim da o Vučiću ima i gore mišljenje od Markovića jer ga bolje i zna!

  8. Pa zar treba dozvoliti da takav jedan film da se snimi u Srbiji,kakve veze ima voli li beko Vučića ili ne,što ne snime film o srpskim žrtvama ,patnjama svog naroda.Možda je Goran velikan ali pljuvati na svoje žrtve i patnje svog naroda dno dna.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.