Goran Marković: Raspad društva je počeo kad je bivša rulja sa tribina postala vladajuća elita

Ostavite komentar


  1. Mh, da, tako nekako, iako, svega beše na tim tribinama. Možda je preciznija definicija da je raspad počeo kada je politička elita ušla na tribinu? Npr M90, Draža Petrović na severnoj tribini skandira nešto tipa -Slobo Sadame!-, a onda dogodine, na istoj tribini, šešeljevci traže preimenovanje kluba u Velika Srbija, Arkan definiše koreografiju itd. Suštinski nebitno, jer danas je jedan čovek i vođa navijača, i direktor kluba, i menadžer prodaje, i sam kaže niste za Evropu, i dodaje da ni stadion niste u stanju da održavate..

  2. Nazalost mi u vecini nismo sposobni da biramo kvalitetne ljude i nemamo kvalitetnu elitu ,zato su uslovi zivota losi i omladina bezi iz Srbije .

  3. Gorane, naravno da će pasti ta odvratna sekta a ti imaš veliki deo zasluga za to jer si među prvima imao hrabrosti da javno staneš ispred njih i da im otvoreno kažeš da su naveće zlo i velikom broju ljudi otvoriš oči. Bravo Gorane po sto puta bravoooooooo!!!!!!!!!!

  4. Slom drustva poceo je 1945 te, kad se rulja sa planina sjurila u vile na Dedinju….
    I onda, i sada, sa tribina uz pomoc “belih listica”, i udbe.

  5. Прво, много је ружно да све људе са трибине који дају ултрас подршку свом клубу 90 минута, који себе не штеде за клуб стављаш у исти кош са овим државним службеницима. Друго, та руља ти није сметала кад се рушио Слоба?

  6. Veoma objektivna i nazalost tacna slika drustvene stvarnosti u Srbiji. izrazi su adekvatni i jednostavno i plasticno prikazuju sumorno stanje u kojem obitavamo.

  7. Nema ništa od toga da se pojavi neki drugi Robespjer.
    Dabas u doba informacija, svako može napustiti Srbiju i otići gde mu je bolje (hvala bogu ima i gde). Nije ovo više srednji vek i doba vitezova. Svako iole pametan zna da ima jedan život i hoće normalno da ga poživi.
    Još je Bora čorba rekao „za ideale ginu budale“
    Srbija će postepeno da se prazni i nestaje.
    Kao u onoj staroj pesmi
    Biće skoro propast sveta, nek propadne nije šeta.
    Nestajali su i veći narodi od Srba, sunce i dalje sija.

  8. Ništa novo,majstore,samo nastavak nečeg od pre 30 godina..Onda Arkan,pa AV…kako je krenulo još će B. Spasić i Bjelivuk dočekati svojih pet minuta..daleko bilo…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.