Goran Trivan: Ivica Dačić nikada nikoga nije zaštitio

Socijalista i bivši ministar ekologije o ulozi SPS, Dačiću, Rio Tintu, ekološkim protestima

Ostavite komentar


  1. Gosn Trivan,osnujte ekoloski pokret Srbije,to vam lezi.Ostavite SNS i SPS njihovim sefovima jer imaju problema preko glave.Ionako slede ostavke,lustracija i sudjenja.

  2. Pitanje koje niste postavili bivšem ministru —- Kako ste zaštitili životnu sredinu Srbije dok ste bili na čelu Ministarstva…

    Željko Duga

  3. Ideološki aktivizam, Rusi i Kinezi su poželjni, a sve sa zapada je loše, a analize i pokazatelji pokazuju suprotno

  4. Gos.Trivan je bio u amneziji dok je bio ministar.
    Sada, kad je prosla funkcija, naprasno se probudio i cinodejstvuje.

  5. Kada „sluzba“ proceni da je neki pokret ozbiljna pretnja mocnicima, pocinje igra. Pojavi se neko iz vlasti ko odjednom dobije zelju da gostuje u nekom opozicionom mediju. Vecina onih koji tesko pamte, ali brzo zaboravljaju, odmah skoci da ga na sva usta hvali. I tako gdin Trivan, ima zadatak da smanji uticaj ekoloskih pokreta. Prvo tako sto ce ON da se time bavi, a onda i da izdvoji jednog jedinog. „Ocenjuje i da je Aleksandar Jovanović Ćuta u Srbiji postao neka vrsta paradigme za odbranu životne sredine.“ A sta je sa Zrenjanincima, Ne davimo Beograd i mnogim drugima koji vec celu deceniju pokusavaju da nesto urade po tom pitanju? Da bi zastitio dragog sebe, gdin Trivan i njegovi savetnici pribegavaju najopasnijoj zameni teza – uvek su nama krivi DRUGI!! „…naša država će morati da uloži veliki napor da bi nas odbranila od prljavih, devastirajućih tehnologija koje nameću svetski moćnici i globalne korporacije…“ Pa zar nije sam predsednik izjavio da na njega mocnici NE UTICU i da o svemu odlucuje SAM?

  6. Ovaj covek je bio u senci kao ministar.neki ministri su dosadili besmolenim svakodnevnim pricama u stampi.

  7. Goran Trivan govori istinu. SPS i Dacic gledaju samo licni interes. Godinama pratim Goranov rad i pruzam mu podršku.

  8. Svaka čast Goranu. Imala sam tu sreću da saradjujemo u Gradu. Hrabar,profesionalan i pošten pre svega. Samo napred Goksi.

  9. Retko posten covek. Kad coveka ne mozete da potkupite,naravno da cete ga napadati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.