Goran Vesić na Tviteru "potkačio" Vladetu Jankovića i objavio fotografiju iz Londona 1foto: Printskrin RTS

Goran Vesić, bivši zamenik gradonačelnika Beograda, za koga se očekuje da će postati ministar u novoj vladi Ane Brnabić, isprozivao je na Tviteru narodnog poslanika i bivšeg ambasadora u Londonu Vladetu Jankovića, i u nastojanju da dokaže svoje tvrdnje objavio fotografiju iz prošlosti.

Vesić je na Tviteru i ranije prozivao Jankovića, a sada ga je izazvala Jankovićeva izjava da niko danas nije ni blizu energiji i dalekovidosti koju je imao Zoran Đinđić, ubijeni premijer i bivši predsednik DS, čiji je Vesić bio blizak saradnik.

„Pronađite Vladetu na slici“, poručio je Vesić i objavio fotografiju na kojoj se vidi Zoran Đinđić u pratnji tadašnjeg svog saradnika Vladimira Bebe Popovića i drugih članova delegacije, ispred rezidencije premijera Velike Britanije u Londonu.

„Trenutak kada premijer Zoran Điniđić izlazi iz Dauning strita 10, rezidencije britanskog premijera, sa saradnicima. Među njima nije tadašnji ambasador SRJ u Velikoj Britaniji Vladeta Janković. Ima nekih drugih koji su bili zaposleni u ambasadi, ali Vladete nema. Zato što je Zoran Đinđić prezirao Jankovića. Zna Vladeta zašto. To je najbolji komentar na Vladetine lažne izjave koje sada daje da mu je Đinđić bio prijatelj. Zato, pronađite Vladetu na slici!“, napisao je u tvitu Goran Vesić.

Goran Vesić na Tviteru "potkačio" Vladetu Jankovića i objavio fotografiju iz Londona 2
foto: Tviter nalog Gorana Vesića

Vladeta Janković, ugledni profesor i nekadašnji član DSS Vojislava Koštunice, bio je kandidat za gradonačelnika Beograda drugoplasirane opozicione koalicije Ujedinjeni na izborima 3. aprila.

Takođe, kao najstariji narodni poslanik, predsedavao je konsistutivnom sednicom saziva Narodne skupštine, takođe izabranog 3. aprila, i održao, u delu javnosti se smatra, istorijski uvodni govor o potrebi za poštenim izborima i demokratijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari