Obradović: Vučić nije smeo da se suoči sa tri studentkinje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. PITANJE ZA UPITNIK: Zatražio sam od emisije „Upitnik“ da nam Vučićdlak odgovori o tome šta misli da istinska opozicija treba da drži SNS u nedoumici tako što će konačnu odluku o tome da li će izaći na izbore da donese nekoliko dana ili nedelja pred izbore, jer bi na taj način primorali SNS da brine o tome šta im je činiti u oba slučaja.“.

    1. Baš nekog brine da li će neko da izadje na izbore ko ima 6% podrške.Smešan si skoro kao Veseljko.

  2. Bože me sačuvaj kad danas svako može da napada predsednika jedne države verbalno (ili ne daj boze fizički) i da ne odgovara za to… U Rusiji bi odavno bio u zatvoru.

    1. Milice, u Rusiji mnogi verbalno napadaju predsednika i nisu u zatvoru.
      Možda kada Vi postanete predsednik.

      1. Pitanje onda ako moze,da li SzS hoce ili nece preuzeti SNS botove (bagru,kako se lako karekterise neko,stvarno strasno) ? Ukoliko SzS javno kaze da nece da ima nista sa SNS botovima,ljudima koji su se zaposlili preko SNS stranke,dobili neku imovinsku korist,tada ce imati glas dosta glasaca. Znaci pitanje na koje treba neko da odgovori,da li ce se SzS ograditi od SNS botova(bagre) ako dodje na vlast,ili ne ?

    2. Aj ti Milice, srecan put u Rusiju, ili Severnu Koreju, pa se tamo klanjaj tiranima kolko te volja. Nemoj da palamudis ovde.

    3. Gospodjo, ne morate ici u Rusiju kao sto Vam predlazu ostrasceni, to se ne bi desilo ni u Americi, Engleskoj, Francuskoj i jos mnogim zemljama. Kad se opozicionari okrenu nasilju, a za mene je ovo nasilje, koje se ne moze pravdati tudjim nasiljem, moj glas nece dobiti i mogu slobodno reci, nisam jedini koji tako razmislja.

    4. Bože sačuvaj takvu državu u kojoj jedan čovek o svemu odlučuje,dali on ikada pomisli da mora doći dan kada on mora izgubiti vlast,ali on je tol’ko zanesen da misli da će da živi ko kornjača.

  3. Emisija snimljena ranije. Pa ovaj gmaz živ ne bi podneo da mu masa zviždi i izražava svoje raspoloženje prema njemu. Psihopata umislio da je on vrhovno božanstvo, kome svi treba da se dive i budu ponizni. Potrebna mu je hitna stručna pomoć u specijalizovanoj ustanovi.

  4. Istorija:Diktator av potpisao pre(o)daju Kosova!-Crkva ga blagoslovila -kolajnom!

  5. Ima dobro podmazanu zaledjinu i sa zapada i sa istoka.Ali kad tad doci ce kraj .I sta onda???

    1. Svi imamo mogucnost da citamo „Danas“, „Novosti“, da gledamo N1, RTS, Pink i ostale pa je samo na nama da izadjemo na izbore i da glasmo za partiju koja nam odgovara.

  6. Svaki puta kad čitam komentare pojedinim ljudi koji se sakrivaju iza pseudonima nemogu da se otmem utisku da ni sami ne veruju u ono što napišu.Boškić kaže da je AV politička kukavica zato što neće da odgovori nekim studenticama na pitanja. Dali ste vi gospodo ikad negde videli ili čuli da je predsednik države odgovarao na pitanja kako se kome svidi, sve što je večeras rekao isored RTSa su totalne gluposti i nebuloze.

    1. Da, čuli smo, pa čak i kod nas. I šta sad? A da li si ti čuo ili ikada video da je neki predsednik svaki dan na nekoj od televizija i da stalno vređa neistomišljenike?

    2. Obracanje Obradovica je bilo amatresko vredno samo jednog nemocnog adolescenta.

  7. Tako se uvijek u blizini nadmoćnog neprijatelja i prije velikih poraza javljaju u svakom osuđenom društvu bratoubliačke mržnje i međusobni sporovi.

  8. Djilas je jos jednom napravio scenario koji je njegov Boskic krenuo da realizuje, kakva gomila luzera.

  9. Ne dirajte mi Usniju. Jedino što mu zameram, to je što ne zna da izabere Jovanku. Poturaju mu sve neke bofle.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.