Građani pitaju zašto je Kragujevac sve izolovaniji

Kragujevcu za subotu zakazan novi protest, čiji organizatori nastavljaju da traže i ostavku gradonačelnika Radomira Nikolića

Ostavite komentar


  1. Bravo Kragujevcani. Oni nas tretiraju kao stoku. Malo mahnu pruticem a stoka radi ono sto kazu. Dosta nam je da nas ponizavaju gori od nas.

  2. Kragujevac je smesan grad.Samo tamo je moguce imati takvog gradonacelnika….Taj kosovarski lobi ce od „doline gladi“ napraviti „dolinu tesko izgladnelih“

  3. Pa Kragujevac je bolje zivio od velike vecine gradova u Stbiji i ka su sami sebe nazivali Dolina Gladnih.Radite pa ce te imati.

  4. 1. Kao predstavnik Izvršne vlasti ne smeš da gradiš objekte tamo gde ne smeju da se grade, a to znači da treba da srušiš vikedicu u delu nasipa na Savi u Beogradu koju si stekao kao merač gasa u Srbijagasu i pokažeš da si legalista !!!
    2. Nisi doveo ni jednog investitora za 4 godine od kada si preuzeo vlast (Milanović se ne računa jer je on već bio tu) jer si za stručnjake , gradske većnike i direktore, uzeo drugare i rodjake, i pomešao ih sa onima koji su poslušni a koji nemaju ime i kredibilitet i najvažnije ne znaju da vode posao ,pa umesto da zapošljavaš i dovodiš investitore, otpustaš i praviš nove socijalne slučajeve !!!
    3. Nisi dobio ni evro za infrastrukturu grada od države iako od toga zavisi i čist vazduh i dolazak investitora !!!
    4.Od svih dečjih igrališta oporavio si samo ono koje je nastalo parama Fondacije Nikolić, dok su sva ostala dečja igrališta u rasulu i raspadu čak i u centru grada !!!
    5.Grad je išaran grafitima sa djavolskim likom po svim zgradama u centru oko Suda i opštine koje niko ne uklanja niti sankcioniše, jer si ti rekao da ih ne diraju da bi se dodvorio huliganima, pa gradjani i turisti mogu pomisliti da ti lično podržavaš satanističke kultove !!!
    6.I dalje ulažeš u sport i kupuješ igrače, dok su ti rupe po centru grada a napadao si prethopdnu vlast zbog toga !!!
    7.Direktori Puteva Kragujevac i JP Urbanizam ti se bave malverzacijama a ti ih štitiš jer si ih ti i postavio !!!
    8.Praviš političku kampanju u osnovnoj školi 21 oktobar u Kragujevcu gde ide tvoje dete i menjate školsku smenu, da Vam ne bi kako kaže direktorka te škole djaci od 5-8 razreda narušavali bezbednost, a koristite mladje generacije kao ovce za slikanje i terate roditelje i decu da prihvate da je normalno da se smena menja zbog dolaska političara !!!
    9. Kriminal je u porastu u Kragujevcu od kada si ti preuzeo grad !!!
    10.Nemaš iskustva u obavljanju bilo kojeg posla pre te fotelje, sem merača gasa i zato imamo prethodnih 9 tačaka !!!

    1. Verko,ala si ga sastavio svaka ti čast.Uskoro ponovo na čelu kolone.I vreme je.

  5. Pa nije Radomir sam sebe izabrao za gradonačelnika. Izabrali su ga građani Kragujevca. I njega i Vučića. SNS u gradskoj skupštini ima 40 odbornika od ukupno 87. Pa dragi moji sugrađani postoji izreka „tražili ste, gledajte“. Nije vam valjao Verko i njegov tim koji su grad od „doline gladi“ pretvorili u „dolinu nade“, pa ste pomislili da će vam lažljivi maskirani radikali pružiti više. E pa pružili su vam više. Više otkaza, više bede i nemaštine, više neznanja i bahatosti, više mladih ljudi koji su pobegli iz grada u kome je Bog rekao „laku noć“. A sledeće godine, kada se budu održavali novi lokalni izbori, vi dragi moji sugrađani ponovo glasajte za SNS čiji će izborni slogan verovatno biti „da dokusurimo Kragujevac“.

  6. Nikolić možda ima ambicije ali nema stručne kadrove što se može videti na primeru JP Urbanizam gde je doveo geografa iz NS za direktora da mu ucrta autobusku stanicu na privatnoj parceli i kojem za taj posao Nikolićev Nadzorni Odbor odobrava mesečne dnevnice od 100.000 pa sa platom od 100.000 i reprezentacijom za restoran od 100.000 mesečno ima prima platu od para gradjana Kragujevca u iznosu od 300.000,00. Predsednik Nadzornog Odbora u tom preduzeću mu sve to odobrava jer on sam već 5 godina protivzakonito obavlja funkciju člana, sada predsednika Nadzornog Odbora. Kako piše na njihovom sajtu, taj predsednik je na tu funkciju je došao iz Zastave Kamiona kao i drugi član kojeg je delegirao grad Kragujevac koja je takodje iz Zastava Kamiona. To je protivzakonito jer na tim funkcijama moraju biti stručnjaci koji već imaju tri godine iskustva u preduzećima iz iste delatnosti. Kod Nikolića su izgleda Kamioni i Urbanizam isto jer i on sam o urbanizmu nema pojma. Za tog nestručnog predsednika Nadzornog Odbora piše i da je funkcioner SNS što je direktno protiv Zakona o javnim preduzećima i izabranim licima http://www.urbanizam.co.rs/nadzorni_odbor.html
    Na protestima treba prozivati za svaku malverzaciju i bahatost jer ne treba dozvoliti da se narodnim parama gradjana Kragujevca plaćaju nestručni i koruptivni kadrovi. Zardjali lanac korupcije od direktora preko Nadzornog Odbora do gradonačelnika je počeo da puca jer Agencija za borbu protiv korupcije otvorila predmet za zloupotrebe službenog položaja protiv tog Nikolićevog bahatog direktora iz NS !!!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.