Gradonačelnica Niša je izjavom u Danasu zvanično priznala partijski aparthejd

Reakcija niških Dveri na izjavu Dragane Sotirovski da ne razgovara sa onima ispod cenzusa

Ostavite komentar


  1. E, a nemojte da se brinete. Sad će predsednik u njeno ime da Vam se izvini i sve će biti ok

  2. Ja nisam simpatizer Dveri , ali sam ponosni Nišlija!
    Molim boga da na čelo grada dodju prave Nišlije koji vole ovaj grad, a da se u svoje zavičaje vrate partijski poslušnici koji nam ogadiše grad!
    Za početak…u CG ili Soko Banju…svejedno!

  3. Predstavnica vladajuće sekte SNS „Vučić i naša deca“,gospodja gradonačelnica Niša pokazala je svoj primitivizam,za idbijanje razgovora sa predstavnikom jedne stranke,čime je pokazala svoje neznanje o temi rezgovora,ili nije bila“spremna“ od saveta svojih „gazda“ da pristupi takvom razgovoru.

  4. Vaš moderator u redakciji lista „Danas“,predstavlja se kao sagovornik gradonačelnice Niša,jer ne razgovara sa savojim onlajn čitaocima,što pokazuje njegovu nekulturu i primitivizam južnoistočne Srbije.

  5. Tako je draga profesorka..pokažite jednoj dopisnici javnog servisa kako i šta treba da se radi kad je u pitanju narod.Isti onaj narod kome se ona predstavlja kao gradonačelnica.
    Svaka reč Vam je na mestu.
    Hvala.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.