Gradonačelnica Niša u planiranje atentata na Vučića “umešala” opoziciju

Ostavite komentar


  1. Svim srcem se bori i za svoj stambeni prostor koji je vec premasio 310 kvadratnih metara.

  2. Mora da se ulizuje jer treba da sacuva najnovije radno mesto muza, dobijen socijalni stan za cerku (zeta), razbijanje sluzbenih kola pri privatnoj upotrebi,…. Ali nikako da odgovori koliko je otkriveno i osudjeno predhodnih „atentatora“, kao i sto nisu smenjeni rukovodioci bezbenosnih sluzbi za neotkrivanja „atentatora“

  3. Zena zivi u nekom fiktivnom svetu u kojem svaka umisljenost nalazi svoje mesto i logiku. Iz te perspektive posmatra stvarnost i ne kapira koliko je smesna. Ili je u pitanju igra pokvarenosti na „sve ili nista“. Pa dokle traje.

  4. Kako saopstena vest tako im i verujem, naravno poucen svim prethodnim pokusajima atentata.
    Dakle, iz jedne zemlje clanice EU dobio sam informaciju da je ovo sto je Vulin ispricao pre neko vece cista izmisljotina! To nije od one tetke od koje je on dobio informaciju, od druge je!
    A protiv tog Zvicera ako niste pre neku godinu raspisali poternicu onda ste nule!
    Obracun kriminalaca je u toku, izmaknite se ljudi jer do sada niko osim clanova ova dva klana nije stradao u njihovim medjusobnim ubijanjima…

  5. Bože ko je ovu postavio za gradonačelnicu! Teško je da se pogodi! Đe će ti uvlakačka Duša kćeri?

  6. Ovo bi trebalo procesuirati pred nadležnim organima. Tipičan govor mržnje prema političkim neistomišljenicima sa indirektnim targetiranjem opozicionih lidera i to u toku predizborne kampanje.

  7. A vi se kao branite , prvite naivni , brinete , biće vam bolje posle toga SRAM VAS BILO

  8. Treba da opravda 3 apartmana u Soko Banji stecena za par godina plus stan za zeta i menjanje radnih mesta za supruga !!!!

  9. Istrošili se dosadašnji uvlakači u zadnji trap pa ona misli da će da zasija najzad.

  10. Pa nije sad valjda i ovim lokalnim pošušnjarama naredio da krive opoziciju za „atentat“, toliko je nisko pao…? A što se tiče Niša, dakle, nulti uslov da uopšte razmotrim da glasam za bilo koga ovde na lokalu jeste da pruži čvrste garancije da će ona udvorička gnusoba već 4. aprila biti uklonjena sa „Ambasadora“.

  11. I tvoja „karijera“ ce jednom proci i neces se posle svega toga ponovo vratiti da budes dopisnica (ili sefica dopisnistva) iz Nisa!

  12. U ovim godinama života da se toliko uvlači i udvara predsedniku, stvarno je ispod svakog ljudskog dostojanstva. Možda je takvo ponašanje i do sada održavalo i stvaralo „karijeru“.

  13. Ona kao da je hirurg,novi ce da nam Kaze koliko Vicko ima polipa u debelom crevu posto je duboko zaronila u njega.

  14. Pukla na referendumu pa se sada ovako bori za milost kod AV-a, ali uzalud on te poraze ne prasta !

  15. Informaciju o atentatu ne mogu da shvatim ozbiljno jer nije u skladu sa metodikom rada bezbednosnih službi. Koja služba bi signalizirala potencijalnim atentatorima da je upoznata sa njihovim namerama.

  16. Da je malo pametna shvatila bi da opoziciji i slobodno mislećim ljudima nije cilj ubistvo Vučića već njegovo izvođenje pred sud kada bi većina ovog naroda saznala istinu o poslednjih devet godina.

  17. Evropol i njihova bezbedonosna procena mora da se uvazava bez obzira koliko je tacna i nije od nasih bezbedonosnih sluzbi. Ko zna koliko je puta predsednik prekrsio Ustav i nije poslusao procenu bezbedonosnih sluzbi.

  18. Evropol i njihova bezbedonosna procena mora da se uvazava bez obzira koliko je tacna i nije od nasih bezbedonosnih sluzbi. Ko zna koliko je puta predsednik prekrsio Ustav i nije poslusao procenu bezbedonosnih sluzbi.

  19. Gradonacelnica treba da se zabrine zašto u njenom Nišu ne postoji 1m dobro izvedenog asfaltiranja. Ravne su samo ulice koje nisu rekonstruisali.

  20. Posle pripreme osmog atentata na predsednika Vučića, koji je na vreme otkriven zahvaljujući Europolu i Vulinu, možda je najbolje da se Vučić povuče sa svih državnih i stranačkih funkcija i na taj način zaštiti svoju porodicu (mamu, tatu, batu, decu, žene itd). Mala žrtva za veliki cilj.

  21. Ahahaha!
    Ajoj, ako Vučića od atentat čuva Vulin, onda je on veći vo od njega. Ova specijalka sSotirovska je naročito smešna sa „nevernim Tomama“. Inače, Aleksandre Vučiću, od kako sam se svojim očima neki dan uverio da si krao referendum, moju podršku više nemaš! I od sada verujem sve loše što pišu o tebi!

  22. Bolje se bavite decom koja spavaju gladna…to je prava tema a kriminalci su se medjusobno uvek borili oružjem jer za njih argumenti ne postoje. To nas kao narod ne zanima. Nas zanimaju gladna deca!!!!

  23. Žena možda zna, to saznanje će reći i na sudu.Mislim upućena je ,ali ako misli cela opozicija onda je to istina da žele da mu vide leđa.

  24. Strašno da jedna prosečna novinarka odjednom postane gradonačelnica tolikog grada i ima 4 stana. Za nju je i Trgovište mnogo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.