Gradonačelnik Sremske Mitrovice podneo ostavku

Ostavite komentar


  1. Ova ostavka gradonačelnika Sremske Mitrovice je njegov lični čin i sigurno je da to treba poštovati.

  2. Neka mu je srecan pu,ko ne moze svoju duznost da vrsi kako treba bolje je da podnese ostavku.

  3. U lične razloge gradonačelnika Sremske Mitrovice zaista ne treba ulaziti,ostavka je njegov lični čin i sigurno je da to ne treba komentarisati.

  4. Svakako je poštenije dati ostavku ako ne postoji snaga da se maksimalno obavlja neka funkcija.

  5. Čovek je podneo ostavku i o ostavci se ne raspravlja , a S. Mitrovica će za neki dan izabrati novog gradonačelnika.

  6. Podnoseci ostavku gradonacelnik Sremske Mitrovice Vladimir Petkovic, verovatno je imao jake razloge za tako nesto, ali to je sada njegova licna stvar i u to ne treba puno zalaziti, svaciju privatnost treba postovati. Nadam se da ce novi gradonaclnik nastaviti tamo gde je sada vec bivsi stao.

  7. Da nije morao verovatno ne bi to ni uradio, zato ne bismo trebali mnogo da se mešamo ni da komentarišemo nešto.

  8. Treba poštovati lične razloge, nekad su okolnosti takve da čovek mora da bira i izabero ono lično. U Sremskoj Mitrovici se nastavlja sve po planu, novi gradonačelnik nastaviće posao.

  9. Svako se u nekom poslu pronalazi sa više ili manje uspeha ali je podjednako značajno i odustati.

  10. Veoma dobro se zna koji su razlozi za podnosenje ostavke. A te razloge i ministar poljoprivrede jako dobro zna.
    To sto covek nije hteo da radi nesto protiv zakona i da ga prozivaju posle zarad partiskih kadrova je druga stvar. A o podvoznjacima i kruznim tokovima i da ne pricamo…naravno i o milionima koji bi isli kadrovima sns-a.

  11. A sto tako odmah posle medija ,zasto se ne razgovara prvo u Vladi nego svi zele neki publicitet.

  12. Ako je informacija tačna čovjek verovatno ima neku viziju kvalitetnijeg radnog mesta ili nije dorastao ovom položaja što bi opet bilo pošteno.

  13. Bez obzira na stranačko opredelenje, lične razloge treba uvažavati i ceniti. Ostavka očigledno nije skopčana sa stranačkom pripadnošću. Mnogi će ovo protumačiti kao gest neslaganja sa politikom Stranke ili sa neslogom unutar tima koji ga okružuje, ali o tome se ne govori i verovatno sve ovo ostaje u domenu pretpostavki. Ono što je indikativno, kao uvreženi rezon je floskula: ,,Ima ko hoće" ili ,,koga nema bez njega se može"! To je degenerativni oblik osnovnog gesla borbe za svakog čoveka! Pogotovo ako je izabran kao ,,kvalitetni stranački potencijal. Najgore rešenje koje bi moglo uslediti je ono koje često proistekne iz takođe prisutnog rezona: ,,Dok nekom ne omrkne, drugom ne svane", gde se, obično pojave ,,alavi produkti samonametnutih i dobro uvezanih neformalnih grupa", često vladajućih struktura u mnogim opštinama.

  14. Ne treba ulaziti u licne razloge Petkovica za ostavku… Siguran sam da ce se naci kadar koji ce biti dostojna zamena za Vladimira Petkovica.

  15. Zanimljivost broj 1: Vladimir Petković je donedavno bio najbolji prijatelj bivšeg gradonačelnika nekada ponosnog grada i Vučićevog favorita Branislava Nedimovića. Donedavno, na osnovu Nedimovićevih komentara na ovu ostakvu po Sremskoj Mitrovici.

    Zanimljivost broj 2: Postoje brojna nagađanja, ali jedan kandidat je bliži od ostalih. Ako se izuzme visokopozicionirani član SNS koji nije rođen u Sremskoj Mitrovici, jedini sa "zaleđinom" je bivši direktor nekoliko mitrovačkih javnih preduzeća za kojim se vuku repovi kada je u pitanju odnos i plaćanje jednog medija o kojem je pisao i portal Cenzolovka.

    Zanimljivost broj 3: Taj budući gradonačelnik je u kumovskoj vezi sa sadašnjim ministrom poljoprivrede.

    Pozdrav iz nekad uglednog grada na Savi.

  16. Znam da nekad lican zivot moze previse da utice na onaj profesionalni, i treba pustiti coveka da na miru iste resi, jer je posao kojim se bavio izuzetno vazan, ali i stresan.

  17. Ako covek ne moze da obavlja tu funkciju iz bilo kog razloga, najpostenije je da je preda drugom.

  18. Svi misle kako bi oni bili bolji od drugih da su predsednici, funkcioneri, direktori…, a kada vide koja je to odgovornost i sa kojim se sve problemima susreću neki shvate da nisu za to dorasli i sposobni.

  19. Svako ima prava na izbor, ako je covek osetio da nije vise za taj posao i da funkciju nece obavljati kako treba, onda svakako treba postovati njegovu odluku.

  20. Zasto se od svega pravi teorija zavere, covek ima pravo na to, licni stav prema odluci i treba je postovati!

  21. Ha ha ha… Lični razlozi. Nazovite i pitajte Vladu da li su lični razlozi, što vam je teško.

  22. Pa dobro svaki problem može da se reši izbarće se novi gradonačelnik i nema tu mnogo priče.

  23. POSTALO JASNO. Kad neko, ko je clan SNS, podnese ostavku na neku funkciju to moze da bude samo iz dva razloga: ili je covek konacno shvatio u kakvom je drustvu ili mu je iznenada proradila savest.

  24. Covek je sam podneo ostavku mozda misli da ne moze da vodi grad ,bolje i to nego kao neki sto hoce na silu da ostanu u fotelji a pritom lose obavljaju posao.

  25. Svako ima pravo da iz ličnih, samo njemu znanih razloga, ostane na nekoj funkciji ili pak povuče se sa nje. Petković je odlučio da podnese ostavku na mesto gradonačelnika i niko nema pravo da komentariše taj njegov čin, jer ako bude želeo sam će saopštiti razloge.

  26. Prosto ne vidim zašto je to toliko važna vest da bi tome mediji poklanjali ovoliku pažnju. Jednostavno čovek ima pravo da iz nekih svojih ličnih razloga podnese ostavku na mesto gradonačelnika.

  27. Licna stvar pojedinca treba da ostane tako . Niko nije primoran po svaku cenu da radi ako ima svoje licnerazloge za to .

  28. Kakvi komentari,preslikani,sve bot do bota.Pa svima je jasno da je Nedimovic glavni u SM i posle izbora na mesto ministra,i da je doticnog smenio.Ocgledno da je novi gradonacelnik poceo da izmice Banerovoj kontroli.A razlog je taj sto Bane mora negde da se vrati,jer je izvesno da nece dugo biti ministar.Vec u prvoj Vucicevoj rekonstrukciji vlade leti napolje,a sami znamo koliko se te rekonstrukcije ceste.E sad,ajmo botovi sa dislajkovima,da ima bar jedan realan i razlicit komentar.

  29. Svako ima pravo da iz ličnih, samo njemu znanih razloga, ostane na nekoj funkciji ili pak povuče se sa nje. Petković je odlučio da podnese ostavku na mesto gradonačelnika i niko nema pravo da komentariše taj njegov čin, jer ako bude želeo sam će saopštiti razloge.

  30. Prosto ne vidim zašto je to toliko važna vest da bi tome mediji poklanjali ovoliku pažnju. Jednostavno čovek ima pravo da iz nekih svojih ličnih razloga podnese ostavku na mesto gradonačelnika.

  31. Covek ima prava da podnese ostavku kad god hoce. Mozda je video da ne moze da izdrzi na tom radnom mestu, da mu to ne odgovara, da tu ne vidi sebe. Nista cudno. Daju ljudi otkaze svakodnevno na raznim poslovima.

  32. Ovo stvarno nije za komentar.Fascinantno je , to što Vučičevi botovi , ama baš ništa ne znaju.Vlada sa funkcijom gradonačelnika nema nikakve veze, gradonačelnici se biraju na lokalnim izborima, neposredno iodgovaraju samo lokalnoj samoupravi tamo gde su i birani, čovek je svoju odluku saopštio na pravom mestu, a mediji su to samo ispratili.E moji botovi, vi da nešto znate ne biste bili botovi.To što vi mislite da se Vlada( čitaj Vučič ) pitaju za sve , neče biti.

  33. Opet samo članovi SNS pišu komentare po nalogu partije . Oni su ga i naterali da podnese ostavku a sada kao lični razlozi .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.