Gradonačelnik Zvečana ne vidi opciju da podnese ostavku: Potreban sastanak Kurtija sa predsednicima opština na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Gimnastika,sprdanje,može im se,i tako u nedogled.Greške Beograda(Vučića)sa neizlaskom na prethodne izbore i povlačenje policije već je skupo plaćeno gubitkom ljudskih života u smešnoj cirkuzantskoj akciji u Banjskoj.Kurti je sve te poklone maestralno iskoristio,ušao na sever i sada kontroliše čitavu teritoriju iodređuje korake koje će preduzeti.U svemu tome,nažalost,ispašta samo srpski narod.Ali koga briga za to.

  2. Kad Kurti pozove nazovi,,gradonačelnike“ u srpskim opštinama i tvrdoglavo naredi da ostanu tamo,srbima ce puci film , bice još strašnije nego u Banjskoj,posle zatišja dolazi bura.Neka se upitaju svi zašto NATO nagomilava vojsku,zašto TURCI šalju dronove i tenkove,minobacače i ostalo naoružanje,mislite da od srba brane albance,ha ha ha.Pa njih niko ne voli ,oni su smetnja NATO I SAD jer im treba proširenje baze da bude najveća. Da strateški budu bliže Rusiju, toliko je providno da i vrapci znaju,nego bežanija na vreme ko je odakle došao.Kad se završi sve,ostaće pusto Kosovo samo sa tim srbima koliko su sad i po nekim povratnikom.Razmislite SVI!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.