Graso: KFOR ne može da daje informacije u ime drugih

Portparol KFOR-a za Danas o kritikama koje je o njemu izrekao predsednik Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovaj Graso lici na Zaeva, a i slicno, kulturno i odmereno zaevava ovog naseg deliju.

    1. Pola Kosova i manastiri plus Republika Srpska. Za to mozemo da glasamo na referendumu. Drugacije nema sanse da prodje.

  2. Ma što reko Del Boj :“sjajno,bajno“ !!!Ovaj oficir (po hrabrosti poznate italijanske vojske),ko da priča o Švajcarskoj!!!Prosto čovek poželi da se doseli u tu „toljerantnu muljtietnićku,kuljturnu državu“!!!

  3. Portparol odn pukovnik KFOR-a, Vincenco Graso je zaduzen za granice Kosova prema Srbiji, Crnoj Gori, Albaniji i Makedoniji. Zadnje tri su clanice NATO-alijanse i KFOR po tom pitanju, nema problema. Prema Srbiji problemi postoje zahvaljujuci politicarima iz Beograda, koji svaku priliku koriste da manipulise gradjanima severa Kosova, srpske nacionalnosti.
    Zato i postoji izmisljena „srpska lista“ i tkz ZSO, da bi Bgd mogao i dalje da manipulise srbima na severu Kosova, koji su gradjani.Kosova, a ne Srbije.
    Sigurno ce svima njima biti bolje na Kosovu, nego u Srbiji, koja se jos nije pogledala u ogledalo, za svo zlo koje je svojim susedima uradila zadnjih decenija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.