Grbović: Brutalna vladavina SNS-a jednom će se izučavati

Ostavite komentar


  1. To se već izučava, s obzirom da se ponašaju kao fašisti pred 2. Sv. rat. Totalno bezumlje.

    1. Boze da li se pitate sta ste napisali!?Nema bezumlja,vec ONI izgubili pare,pa sada laju?Sram vas bilo!Sto niste nesto dobro uradili kada ste mogli?!

  2. PODMUKLA IZDAJA
    (Ukinite taksece i Kosovo je vaše!)
    Pre više od tri godine „Koreni“ su objavili taj tajni Briselski sporazum koji je potpisao Aleksandar Vučić. Tu predaju Kosova Vučić je izvršio još dana: 30. juna 2015. godine u 22h i 54 minuta. To je ona noć kako sam reče: „Valjao sam se po podu nisam znao šta da radim“. Ali Albanci su slavili tu noć po celoj Evrori i na Kosovu. U znak slavlja posekli svu borovu šumu (sa njihove strane), sve do Pančićevog vrha na Kopaoniku. Ovakvu predaju i podmuklu izdaju nijedan normalan Srbin ne bi uradio. A Vučić je to uradio potpuno skriveno od srpskog naroda. Kaže teško stanje, ali to teško stanje je lično on stvorio. A ako treba još dokaza oko izdaje Kosova, evo ih! Mi dobro pamtimo i onu njegovu „krilaticu“ u K.Mitrovici kad’ se obratio Srbima: „Mi će mo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju“. Ili onu krilaticu Marka Đurića na Jarinju: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Tu je sagradio carinu, na kojoj se danas pokazuju pasoši. Dovoljno je samo to, da sud osudi ove izdajnike na doživotne robije!!! Kršenje Ustava Srbije (koji niko ne pominje), je ključ izdaje Srbije. Mora se stati, i pogledati šta to radi Vučić!? Po običaju sutra sve poreći, kao i njegove priče o „razgraničenju“ i „kompromisu“ sa Kosovom. A to je javno priznanje i kosovske drżave i granice na našoj teritoriji i ništa drugo. Vučić je toliko ogrezao u kriminal da beži od kritike i od srpskog naroda. On mora da prekine te protivustavne pregovore o statusu Kosova. Vučić mora da zna, da Kosovo može biti okupirano ali ne i albansko. Da bi Kosovo bilo albansko potrebna je javna Vučićeva saglasnost. Vučić svojom nesposonošću samo stvara srpske probleme. Otvorio je i granice tako da migranti nekontrolisano ulaze u Srbiju, menjaju našu srpsku bit, veru i sve ostalo. Još ako se svemu ovome dodaju Vučićeve stalne pretnje kritici, stalne laži i obmane naroda, proizilazi samo jedno, Vučiću čuvaj se srpskog naroda … Toliko…
    P.Sajdžo 2020.

    1. Ej,“Podmukli“… Pa,to kokodačete već 8 godina…“Evo sad će,samo što nije, sledeće godine…“, a tvoji to već sve završili do 2012-te.

  3. Pritisci su takvi da ako se nadjete na spisku kapilarnih glasova, da vas nekoliko puta dnevno pozivaju na izbore, salju po vas da izadjete na dan glasanja. A i posle glasanja vas cesto zovu telefonom na mitige podrske AV, kojih je svakog meseca, na otvaranje puteva, fabrika i sl. Ko snjima udje u kolo tesko iz njega izaci.

  4. I treba da izucavate da vidite kako se vodi drzava a ne da se sve rasproda pare potrose, drzva bakrotira a onaj 619 profitira, dobro da izucite kako se vodi prava drzava

  5. Grboviću,dete mlado,bilo bi ti bolje da zasučeš rukave,završiš škole,ako nisi domsada imda počneš negde nešto pametno da radišma ne da prodaješ pamet mnogo starijim i pametnijim od tebe.

    1. Pavle Grbović
      Član predsedništva PSG

      Rođen 19.11.1993. godine u Beogradu.
      U Beogradu završio osnovnu i srednju školu.
      2012. godine upisao Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu. Diplomirao 2016. kao jedan od najboljih studenata u generaciji.
      Nakon toga upisao Master studije na istom fakultetu.
      Višestruko nagrađivan za odličan uspeh na svim godinama studija, nagrađivan na više takmičenja u pisanju tematskih radova iz pravne struke.

      Član Pokreta slobodnih građana od avgusta 2017. godine.
      U okviru pokreta obavljao funkcije koordinatora medijskog tima, sekretara i člana Izvršnog odbora i sekretara Predsedništva.

      Odbornik Pokreta slobodnih građana u Skupštini grada Beograda od maja 2018.godine.

      Imaš još neko pitanje, botu?

  6. Jedan od priloga tog socioloskog proucavanja i buducih pravih i utemeljenih doktorata bice i dokumentarni film „Vladalac“. Kompletni polazni momenat svake buduce teze ( doktorata ) kako nam se i zasto desio „slucaj Vucic“ u Srbiji. Svojevrsni dokument jednog sunovrata drustva i drzave, uz narastajuci fasizam i sovinizam uz pokusaja stvaranja kulta licnosti Aleksandra Vucica i njegove autokratije sa primesama mafijokratije i principa mafijaskog ponasanja i kodeksa jedne „Koza-nostre“ na Siciliji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.