Grbović: Hoćemo li da poštujemo deklaraciju naše Skupštine ili nećemo

Ostavite komentar


  1. Lepo je rekao, samo sto ni sam Grbovic nece da postuje deklaraciju, znamo ga za toliko.

  2. Па чекај бре Грбовићу, ако већ кажеш да у Резолуцији наше скупштине нема помињања геноцида, како онда да поштујемо да је био геноцид што имплицираш. Нико не спори да је био злочин, али не и геноцид. И заиста би ови млађани политичари понекад требали да укључе мозак пре него што испаљују будалаштине.

  3. Grbovic iznosi lazi i ubedjuje druge da je posten. Da nije smesno bilo bi tuzno

  4. E mnogo volim autosoviniste,jer kada se kaze genocidu drugom svetskom ratu ja odmah pomislim na klingonce,a VI?Ovako su prevarili narod 5 oktovra i isporucivali Hagu i baba sere sa floskulom „pocistice svako u svom“ dvoristu a dobili smo Slobu Hitlera i Srbe naciste (sto potvrdjuje i ovaj NVO Jugend).Jednom ste prevarili i mene i ovja narod i nikada vise.Ide vreme i proslave Oluje mogli bi to sa svojom bracom da proslavite na Terazijama.

  5. Ne bori se Vucic protiv izglasavanja ove Rezolucije u GS UN samo zbog Srba i Srbije, Vucic se bori i za „ublazavanje kazni ratnim zlocincima“ Karadzicu, Mladicu, Kosticu i svima koji su osudjeni za GENOCID u Srebrenici i ako uspe u tome oni vise nece moci da odgovaraju i za GENOCID i njihove kazne ce u ponovljenim sudjenjima „s’obzirom da nije bilo GENOCIDA u Srebrenici“, biti „daleko blaze“ a onda vise nece biti ni tesko „proglasiti ih herojima“ !

  6. Kada je ovde iko išta poštovao i držao se ugovorenog, i potpisanog ?
    Pa kad ni predsednik vlade ni predsednik države pojma nemaju o Ustavu, niti ih taj interesuje…

  7. @Ivan i ostali, Rezolucija naseg Parlamenta, koliko se secam, prihvata odluku/resenje/ili sta vec Medjunarodnog suda u kome se pominje genocid, ali mi to nismo tako formulisali nego cini mi se kao veliki zlocin ili tome slicno a u toj odluci/resenju/ili sta vec, koliko se secam, stoji genocid. Ako nisam u pravu onda se izvinjavam, a ako jesam onda ce se potvrditi po ko zna koji put da slabo pamtimo a brzo zaboravljamo. Ziveli

  8. Grboviću i jeste tako ali i nije..zato se i pojavljuju sporovi u javnosti..a i pitanje pravde je malo , nažalost poremećeno..i zašto se uzima vaš taj dan za sečanje..i zašto baš sada.. i šta je suština te rezolucije naše skupštine..itd, itd..u ostalom hajde da pokrenemo i pitanje npr zločina u Sarajevu nad Srbima..ili zločina 1991nad Srbima u Vukovaru, i njihovih trojki..da ne pričam no napadima na kasarnu Petrova gora..Moj poruka da tražimo u UN DAN SEĆANJA NA GENOCID NA SRBIMA, OD STRANE HRVATSKE I njihovih pomagača Muslimana u Drugom svetskom ratu..zbog onih milion ubijenih…ja ovde nemupoređujemmsa ubijenim Jermenima of Turske, ili sa ubijenim Namibijcima od strane Nemačke 1901 itd..to bi bilo pošteno..a možemo da govorimo i ođOluji kao zločinačkom poduhvatu..sa mnogo više razloga,,ZAR NE!?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.