Odbrojani dani koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije: Koalicija postoji samo na papiru, ali ne i suštinski

Ostavite komentar


  1. Dok god nam opoziciju predstavljaju ljudi kao što je Janko Veselinović, toliko ćemo i glasova dobijati na izborima.

  2. Tzv Opozicija vise nece imati drugu priliku. Sve je dosad potroseno i prokockano, najbolje je da sami ugase svetlo. Nemaju nikakvu jacinu, pazite -kada Vlada Srbije kaze napravicemo, oni naprave nesto, a kada Ujedinjeni kazu nesto u to ni sami ne veruju. Kada odu mozda ce doci neko ko ima vise smisla i osecaja za sopstvene glasace. Ej covece, tolike su ljude, gradjane ove napacene zemlje godinama vukli za revere i trosili im zivot. Zamislite samo situaciju u kojoj Ujedinjeni za Srbiju dobiju neku vlast, a nisu u stanju ni da se samoodrze! Idite vec jednom, pustite neke druge koji tek dolaze, ne zaludjujte narod , priznajte sebi da ste nesposobni i idite dok jos mozete.

  3. @Ama
    Ne bi oni blebezali da ih mediji ne provociraju. I to tzv. nezavisni ili opozicioni. A onda se insistira na principijelnosti, doslednosti, i tako se od rupice napravi krater. Već viđeno devedesetih.

  4. Koja crna opozicija,skup baraba koje iskorišćavaju ovaj očaj ,tugu i bedu za svoje lične poene.Nema nama pomoći.Kakva opozicija takva i vlast….

  5. Čim je počelo da se priča da će 619 i 577 da se sastanu znalo se da će se ovo desiti.

  6. Ne mogu da verujem jednostavno da se ovo desilo. Uz sve razumljive animozitete između njih da ipak pobedi sujeta. Ja se predajem više ne gledam ni utiske, ni Kesiće ništa. Razumem ove što ne izlaze da glasaju.

  7. Vama iz“ Ujedinjeni za pobedu Srbij“treba već jednom da bude jasno ,Srbija je Pobedila ,hvala bogu bez vas i vaše koalicije . Kada ćete da da shvatite da ste nesposobna opozicija ,talog nekadašnje prave“ Demokratske Stranke“koja je imala prave lidere i pravu pokretačku snagu .Svi vi „opozicioni „ste jednostavno nestali ubistvom Đinđića . Svi vi ste ispušene muštikle ,bruka i sramota demokratije . Niko od vas nrma pokretačku energiju a još manje moć da tu energiju podeli sa narodom ,vi ne poznajete sopstveni narod ,a Srbij nije krug dvojke ,Vračar,Senjak…

  8. Od KOalicije …ostalo je KO KO.DA. Srbija , Buduća Palestina.
    Samo nemojte kriviti …jer o svemu ne odlučuje mi moj komšija a bogami ni Vučić

  9. Sve isti od devedesetih.
    Nista novo u Srbiji ,do kraja njenog postojanja.
    Ubrzajte ,predugo traje.

  10. Gospoine Grbović, najbolje da se Vi udružite sa SNS-m, pokazali ste da od njih, mozete više dobiti nego od DJilasa!!!

  11. He, he, he, pozdrav odlazećoj opoziciji, a nije je ni bilo! Mogli bi i opozicioni mediji polako da se pakuju!

  12. Vi sns-ovci komentariše te kao da ste ko-bajagi opozicionari :,,Sns bagro, prestanite više da komentarišete opoziciju!“

  13. Nema više potrebe za koalicijom sad su u parlamentu imace svoje poslaničke grupe.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.