Grbović o nelegalnom glasačkom mestu u Beogradskoj areni: Imamo košarkaški turnir, uopšte ne znam o čemu se radi

Ostavite komentar


  1. Građani RS sram vas bilo šta ste uradili.Vaši pretci i vi danas uvek ste nam zabili nož u leđa.Vaš predak iz Čipuljiča 1915 prešao je pola Srbije u austrijskoj uniformi ubijajući srbe.Spas od ustaškog noža našli ste u Srbiji,ali zato ’43 sedma lička i treća krajiška kad su prešle u Srbiju opet su ubijali Srbe kao onaj iz Čipuljića i pomagali da se uspostavi komunizam.Sada vi njihovi naslednici ponovo ste prešli Drinu sa lošim namerama da podrži te našeg vladara poreklom iz Čipuljića i da prekrojite izbornu volju građana Srbije.Upamtite ovaj iz Čipuljića doći će glave i nama i vama.Vi ćete proći kao i sever Kosova .Sram vas bilo još jednom !

  2. Регистарске ознаке мјеста у Републици Српској

  3. Beograd treba ignorisati, sve indtitucije države preseliti u unutrašnjost, Kruševac, Kragujevac, a ove nazovi Beogradjane puštati van grada samo uz propusnice. Smučili su se ostatku Srbije. Njih stalmo kradu, pa zaključujem da su toliko glupi da ih neko vara na istu foru 12godina. Stalno njima prete, ucenjuju, a oni naivni. Beograd je posto sramota Srbije.

  4. Kog datuma je predsednik raspisao izbore? Od momenta kada ih je raspisao tada je počeo da dovlači ljude,a Arena je samo mesto koje će nam odvlačiti pažnju…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.