Grbović: Režim SNS zbog opstanka na vlasti spreman da izazove i građanski rat

Ostavite komentar


  1. Geopolitički položaj Srbije, posmatrajući onako kako nas Zapad vidi, je da su Srbija i Srbi, remetilački faktor Evrope. Svi narodi i države Evrope su se složile u EU, osim država gde žive Srbi. Samo neumnima nije jasno da se radi na tome da se Srbi i srpska država eliminišu sa prostora Evrope, tako što će se veliki deo naroda raseliti i po mogućnosti u građanskom ratu što više poubijati. Zbog svega toga, ne treba se čuditi od kuda podrška zapadnih sila ovom kriminalnom režimu. Zapadu je jasno da ova kriminalna vlast, neće dati vlast mirnim putem, jel to bi bio za njih kraj, kako reče jedan SNS poslanik. Zbog toga Zapad svesrdno podržava ovu vlast, kako bi došlo do građanskog rata, i ostvarenja njihovog cilja o nestanku srpske države i konačnog ujedinjena Evrope.

  2. Još kad bi znali zašto Protestvijete bilo bi Bum
    Ali Vaši Napadaju Vaše
    Pa malo nakrivite Pricu

  3. Hajde da se slozim sa vama gosp.Grbovicu ,ali brate dragi ko je na vidiku da ih nasledi da nije mozda Djilas ili Jeremic ili Borko ili Marinika ko je to ako su ovi onda ni u ludilu da menjamo bilo sta

  4. Ovo mi deluje kao da će se ispuniti ono šta je govorio Stipe Mesić, početkom ’90 – tih…!

  5. Nije mala grupa mafijaša, na žalost.
    @zoran A zašto Zapad vidi Srbe kao remetilački faktor? Zašto su svi oko nas u EU i NATO? Da li tu ima malo i naše krivice?
    I gde odlaze građani Srbije u potrazi za boljim životom? Na Zapad, ili na Istok?

  6. Protesti su uspešni samo kada protestanti otvoreno kažu koji je razlog protesta. Ovde se pod pojmom „ekologija“ podrazumeva politika, smena Vučića na silu… jer je očigledno da se to na izborima ne može. A kakav vazduh smo disali dok su organizatori protesta bili na vlasti? Ma stidite se!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.