Grbović: Ujedinjenje opozicije je besmisleno, najteža saradnja s onima koji su vam politički najbliži 1Foto FoNet/ Milica Vučković

Poslanik Pokreta slobodnih gradjana Pavle Grbović izjavio je danas da je ujedinjenje opozicije suštinski besmisleno i nemoguće, kao i da „najteže“ saradjuju oni koji su politički najbliži.

„Iscrpljujemo gradjane svojim međusobnim odnosima i na kraju se to (ujedinjenje) jednostavno ne desi. Treba da vidimo da li postoje polja gde bismo saradjivali, makar i na tehničkom nivou, a sa organizacijama koje su nam srodne, treba da tražimo političku saradnju“, kazao je Grbović za list Nova.

Kazao je i da opozicija ima šansu da ugrozi vlast u gradu Beogradu. Podsetio je da bi opozicija formirala vlast prošle godine u slučaju da je Socijaldemokratska stranka koju je na beogradskim izborima predvodio Duško Vujošević prešla cenzus, a osvojila je skoro tri odsto glasova.

„Bili smo na korak do pobede. Ukoliko na sledećim izborima napravimo logične koalicije, ukoliko se sačuvamo od rasipanja glasova, i ukoliko niko ne pridje od odbornika vlastima, mi imamo put do pobede“, kazao je Grbović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari