Grbović: Vlast SNS-a potpuno zanemarila sve delove Srbije, naročito Vojvodinu 1Foto FoNet/ Milica Vučković

Predsednik Pokreta slobodnih grđana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da je zanemarivanje ravnomernog razvoja gradova u Srbiji nasilje, a vlast Srpske napredne stranke je u potpunosti zanemarila sve delove Srbije, a naročito Vojvodinu, saopštio je danas PSG.

Grbović je u sredu uveče na tribini u Senti, u sklopu kampanje „Srbija protiv nasilja“, rekao da je ta opština svedok toga da je moguće razvijati sve krajeve države, samo treba imati veru u ljude.

„Da bismo tu veru vratili moramo početi od pobede 17. decembra“, rekao je Grbović.

Upitan šta će biti sa obrazovanjem nakon promena, Grbović je rekao da je obrazovanje ciljano uništeno, jer je samo neobrazovan građanin dobar podanik i obećao da će kada dođu na vlast izdvajati više novca za obrazovanje.

Poslanica PSG Anna Oreg je na mađarskom jeziku rekla da Srbija bez nasilja znači borbu protiv onih koji kažu da Srbija ne sme da stane.

„Sa ovom vlašću Srbija neće stati sa daljim zaduživanjem, neće stati sa kriminalom, sa postavljanjem nestručnih i nesposobnih, neće stati sa izolacijom od Evrope, sa kontrolom medija. Sa ovom vlašću Srbija neće stati sa ponižavanjem i ucenjivanjem svojih građana. Srbija sa tim mora da stane“, kazala je Oreg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari