Grenel pozvao Bajdena da osudi Kurtijevu izjavu o ujedinjenju Kosova i Albanije

Ostavite komentar


  1. Ne zna se na kakvo „Urusavanje sopstvene drzave “ misli gospodin Grenel ali sobzirom da Srbija nije priznala tu nazovi drzavu u sopstvenoj drzavi gospodin Kurti zaista ugrozava Srbiju ,mi sa ove strane tako gledamo , kakav referendum , referendum za pripajanje Albaniji, ako bi se sprovodio samo u laznoj drzavi to bi bio nelegalan referendum i to za vise od pola sveta koji nije priznao laznu drzavu ,ako bi hteo referendum mogao bi ali samo u celoj Srbiji . Samo da se zna da oni mogu preko noci uz pajtase iz SAD i EU (iz Brisela) da se pripoje Albaniji .
    Docicete Vi gospodine Grenel do toga kome ste dozvolili da pravi drzavu u sred Srbije, mada to niste bili Vi vec Vasi prethodnici.
    Dobro je da se oglasavate na Tviteru samo „vlast“ iz Tvitera moze i Vas da zabrani ako je nesto protiv interesa za koga radi Tviter .
    Zar ne bi moglo vec sada u svetu da se stvori nesto slicno Tviteru , doslo je vreme, za oglasavanje gde se nece moci staviti “ rampa“ bilo koje vrste sem eventulano nadokanada nekih steta u materijalnom smislu za izgovorene lazi ili vredjanje .
    Sloboda govora mora postojati kakav Tviter koji brani slobodu govora, brani najvece dostignuce slobodnih gradjana , kao sto je uradio gospodinu Trampu , takvo oglasavanje treba zameniti necim drugim ali tog tipa.
    Sve se moze zameniti pa i Tviter jer u najgorem trenutku moze staviti rampu zato vec sada treba razmisljati i stvoriti novi „Tviter“ .

    1. O kojoj srbiji ti govorish ,onoj priznatoj 1878 do Vranja ili onoj kolonistickoj srbiji koja uz pomoc Rusije je zauzela Niski i Novopazarski sanxhak nastanjenj iskljucivo albanskim atoktonim stanovnishtvom.Albanija do Nisha kad tad.

  2. Не зна господин Гренел да се своје чедо никада не осуђујем.

  3. Žalosno je to da Američki saveznici u oba svetska rata to savezništvo Srbiji vraćaju na ovakav način a koliko Američkih pilota smo spasili u drugom svetskom a ovako nam se zahvaljuju priznavanjem Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.